– Kranglet underveis og etterpå

Robin van Persie og Ryan Shawcross ga seg aldri lørdag.

Publisert Sist oppdatert

På vei inn til garderoben fikk Shawcross så det gule kortet for å ha dyttet Van Persie i spillertunnellen.

Ikke bestevenner

– Ja, han dyttet ham. Jeg vet ikke hvorfor siden jeg ikke så hva som skjedde, men jeg har aldri hørt om noen som har fått gult kort i garderoben før, sa Stoke-manager Mark Hughes etterpå.

Ifølge the Telegraphs Mark Ogden, avisas United-journalist, skal irritasjonen mellom de to ha fortsatt også etter kampslutt. Nederlenderen skal ha mumlet noe bak ryggen til Shawcross da intervjuer ble foretatt etter kampslutt, noe som førte til at Shyawcross skrek tilbake til United-spissen.

Ifølge vitner skal Van Persie bare ha gått rolig videre, mens Shawcross gjentatte ganger skrek for å avklare nøyaktig hva Van Persie hadde sagt.

Like mange mål

Selv om Van Persie står med åtte mål på 11 kamper denne sesongen, noe som er en like bra start som forrige sesong, så sitter kanskje en del med følelsen at formen ikke er den samme som da. The Telegraph spekulerer i at han ikke er fornøyd med lagkameratenes støtte på banen, at han altså settes opp i for få klare scoringsmuligheter. Samtidig er det kjent at han har slitt med noen smeller, noe han også innrømmet etter kampen.

– For å være helt ærlig så har jeg følt meg i bedre slag. Det har vært ganske tøft de siste ukene. Jeg har vært sår en del steder, men jeg ønsker å spille gjennom smertene. Samtidig vet vel alle hvordan det er å spille med smerter. Det er ikke så veldig alvorlig, men jeg håper å legge det bak meg snart, sa han.

Powered by Labrador CMS