– Vi er ikke bekymret

Roberto Mancini forsøker så godt han kan å ta bort presset fra City-spillernes skuldre.

Publisert Sist oppdatert

Før mandagens kamp skiller det tre poeng mellom byrivalene, og til tross for at oppgjøret omtales som tidenes viktigste Premier League-kamp, mener Mancini at han ikke er nervøs enda.

– Det er umulig å være bekymret for mandag nå. Dette er fotball, ikke arbeid. Mandag morgen vil vi kanskje kjenne presset, men dette er normalt både for oss og United. Men ikke nå, sier han ifølge Sporting Life.

– Vi har bare én mulighet, fordi de tapte poeng mot Everton, men jeg tror det blir vanskelig. De har én vanskelig kamp igjen – mot oss, og så har de to enkle kamper. Der tar de sannsynligvis seks poeng.

– Om vi får sjansen, kommer vi til å ta den, men jeg vet ikke.

Mancini mener at City har levert en svært god sesong, og argumenterer med at laget ligger langt foran de fleste andre tradisjonelt gode lagene i Premier League.

– Jeg gjentar at vi burde være stolt over sesongen vår. Vi har 22 poeng mer enn Chelsea, som gikk til Champions League-finalen. Vi har 14 poeng mer enn Arsenal, 31 flere enn Liverpool, som er et annet topplag. Vi burde være fornøyd med det.

– Det er viktig at vi kjemper om tittelen. United er i en bedre posisjon enn oss, men det er viktig å være her. I én kamp kan alt skje – man kan både tape og vinne – men det endrer ingenting. Det er viktig at vi forbedrer oss i ligaen i forhold til i fjor.

Powered by Labrador CMS