– Kommer til å heie på United

Mancini har ingen problemer med å heie på United mot Real Madrid, dersom det betyr at ligalederne får et tettere kampprogram.

Publisert Sist oppdatert

Det er nå bare ti dager til United skal møte Real Madrid i den første av to 8-delsfinaler i Champions League. Med seier er de enda i rute til en ny treble, men prisen for å være med i alle turneringene er et vanskelig kampprogram.

Regjerende seriemester City er allerede ute av Champions League, og har nå fokus på serien og FA-cupen alene. De blås manager håper det ekstra presset på Uniteds spillere vil tillate City et nytt comeback.

– Dersom de slår Real, betyr det ytterligere to kamper for dem. Jeg går gladelig dit for å støtte dem med et rødt og hvitt flagg.

– Men å spille mot Real er tøft – de er absolutt et av de beste lagene i verden. De har fantastiske spillere og en fantastisk historie så det blir ikke lett for United å slå dem, sa Mancini.

City møter Liverpool i ettermiddag, og må ta poeng mot laget fra Merseyside om de ikke skal havne enda lenger bak i kampen om tittelen. Men selv med ni-ti poeng opp vil ikke italieneren gi opp.

– Vi klarte å ta igjen åtte poeng på seks kamper i fjor, så alt er mulig. United-laget har masse erfaring, men ingenting er avgjort enda, avslutter Mancini.

Powered by Labrador CMS