Ikke interessert i mind games

Sir Alex Ferguson vil heller fokusere på søndagens kamp, og maner til konsentrasjon i egne rekker.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag uttalte City-manager Roberto Mancini at ligaen var tapt dersom United slår QPR og City taper mot Arsenal i helgen. Sir Alex Ferguson på sin side, ønsker ikke å ta stilling til italienerens kommentarer.

– Jeg vil ikke snakke om det. Jeg trenger ikke å gå inn på det, sier Ferguson. – Vi må konsentrere oss om kampen som venter, og det er mot Quees Park Rangers. Vi fokuserer på den, og bekymrer oss ikke om andre ting.

Ferguson mener konsentrasjon blir nøkkelen mot QPR søndag, og håper spillerne tok lærdom av den knepne 1-0-seieren mot Fulham for en drøy uke siden.

– Jeg forventer ikke selvtilfredshet fra spillerne mine, men jeg mener at om man ikke er 100 prosent konsentrert, så vil det oppstå slike øyeblikk i kampene som vi opplevde mot Fulham nylig.

– Fire eller fem av spillerne våre ga fra seg ballen i løpet av fem minutter, og det skapte en viss nervøsitet. Vi overlevde den gangen. Jeg poengterte at det var bra for oss å få en slik opplevelse, siden det er en indikasjon på hvordan kampene kommer til å være frem til sesongslutt.

Kilde: Yahoo Sports

Powered by Labrador CMS