Ferguson fnyser av Mancini

Sir Alex Ferguson nekter å ta på seg favorittstempelet Roberto Mancini prøver å gi til United.

Publisert Sist oppdatert

Selv etter at Manchester City tok det lengste strået på Etihad Stadium har City-manager Roberto Mancini insistert på at United fortsatt er favoritter til å ta ligagullet. Sir Alex Ferguson innser at det muligens bare er snakk om mind games, men likevel skjønner han lite av Mancinis uttalelser.

– Hvis de slår Newcastle, er de ligamestere. Det er mulig Mancini ikke har tro på at laget kan slå QPR hjemme. Vi kan bare konsentrere oss om oss selv, og gjøre jobben på søndag, sier Ferguson til ManUtd.com.

United-manageren innrømmer at stemningen har vært laber og stille på treningsfeltet etter 1-0-tapet mot City. Nå håper han spillerne kan riste av seg skuffelsen før søndagens kamp mot Swansea.

– Det var kanskje som forventet at det ville bli litt laber stemning etter et slik tap. Men vi må analysere tapet, slik som vi gjør etter alle kamper. Vi må se hva vi gjorde bra og hva som var dårlig. Det er ikke for spillerne vi gjør det, men vi trenerne må ta lærdom av hva vi kunne gjort annerledes.

– Når alt kommer til alt var det noen fantastiske fotballspillere på banen den dagen, og vi gjorde det dessverre ikke bra nok, sier Ferguson.

Powered by Labrador CMS