– Hadde andre turt å vrake Rooney?

Bryan Robson tror Fergusons nulltoleranse gir United et overtak i gullkampen.

Publisert Sist oppdatert

Bryan Robson har snakket mye denne uka.

Først uttalte United-ambassadøren til Manchester Evening News at han stoler på at veteranene kommer til å sikre United et nytt ligagull.

Nå sier han at han også tror at Sir Alex Ferguson gir United et overtak.

– Tevez-sagaen og Balotellis utekvelder – Ferguson ville ikke godtatt at det skjedde i United. Han er utrolig fa til å håndtere enkeltspillere. Det kan være den største forskjellen i gullkampen, sier han ifølge BBC.

Robson er usikker på om Mancini hadde turt å vrake Wayne Rooney mot Blackburn på nyttårsaften for å statuere et eksempel etter at Rooney og et par andre spillere hadde vært på byen tidligere den uka.

– Man ser på ulike managere, og lurer – ville de satt ut Rooney?

– Ferguson hadde mange millioner skader til den kampen. Han måtte stille med et klart svekket lag. Likevel satte han Rooney ut av laget. Han har vist at uansett hvor god du er, så kommer du ikke unna med noe.

Robson synes uansett litt synd på Roberto Mancini.

– Å være manager for City er en situasjon man er dømt til å tape i. Vinner han ligaen vil folk si at han hadde tre milliarder kroner til å kjøpe spillere for og at alt lå til rette der, og hvis han ikke vinner ligaen så vil folk si: Hvordan kan han mislykkes med alle de pengene…

Powered by Labrador CMS