– Straffen var overraskende

Sir Alex Ferguson var like forbauset som resten av oss da dommer Rob Styles pekte på krittmerket etter Jlloyd Samuels klokkerene takling på Cristiano Ronaldo. Men straffe eller ei – de rødkledde ville likevel vunnet kampen tror skotten.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg ble overrasket. Jeg har ikke fått sett situasjonen om igjen, men det så ut som om Bolton-spilleren var på ballen. Men Rob Styles dømte mot oss fire-fem ganger i fjor, så kanskje var dette en tilbakebetaling. Han skylder oss fortsatt fire, sier United-sjefen, som var fornøyd med tre poeng i dagens kamp.

– Det (straffemålet) ga oss litt pusterom. Jeg tror vi hadde vunnet kampen uansett, men når motstanderen forsvarer seg såpass kompakt foran boksen slik Bolton gjorde, er det vanskelig å komme til. Alt i alt er jeg fornøyd med lagets prestasjoner i dag. Vi spilte tett i førsteomgang, men utvidet bredden i spillet vårt i andre del av kampen og det åpnet Bolton-forsvaret mer.

Cristiano Ronaldo fikk sin andre scoring for sesongen etter den kontroversielle straffen, samtidig som han var tilrettelegger for Wayne Rooneys flotte 2-0 scoring. Likevel er han ikke helt der han bør være mener Ferguson.

– Han har fortsatt mye å gå på. Han trenger flere kamper, men han er først og fremst en avslutter og en målscorer.

Powered by Labrador CMS