Utelukker utlån

Ritchie de Laet vil heller ta vare på en eventuell mulighet han får på Uniteds førstelag.

Publisert Sist oppdatert

Belgieren er tilbake etter et relativt mislykket opphold i Norwich, hvor skader hindret han i å spille mer enn han ønsket. Det er kanskje lite som tyder på at han vil få sjansen på Uniteds førstelag med det første, men det er en sjanse De Laet er villig til å ta.

– Det er bare ti Premier League-kamper igjen og sannsynligvis noen flere i Championship, så et utlån nå er nok ikke det beste for meg, sier han til Sky Sports.

– Jeg har en familie og en liten jente og ta meg av, så jeg vil ikke flytte rundt i England for kun ni eller ti kamper. Jeg vil heller forsøke å imponere på trening og blant reservene for å få sjansen på førstelaget.

– Jeg må bare fortsette med å trene hardt og forhåpentligvis vil sjefen gi meg sjansen før sesongslutt. Hvis jeg får en sjanse, enten fra start eller benken, er det opp til meg å ta vare på den.

Nå ser han fram mot ligainnspurten med United, hvor han håper erfaringen vil gi United det lille ekstra i forhold til City, selv om han tror derbyet i tredje siste serierunde kan bli svært avgjørende.

– United har vært i denne situasjonen mange ganger før, så det burde gi oss en fordel. Vi har hatt en god periode og vært vanskelige å slå, selv om vi ikke alltid har spilt så bra. Det handler om erfaring og å takle press nå, men alt kan komme til å bli avgjort i det store derbyet 30. april.

Powered by Labrador CMS