– Det var som en drøm

Ritchie De Laet gjorde sin debut for førstelaget i søndagens 1-0-seier mot Hull. De Laet beskriver det hele som en drøm.

Publisert Sist oppdatert

Forsvarsspilleren kom fra Stoke i januar, og hadde før dagens kamp bare spilt for reservelaget. De Laet hadde heller ikke trodd debuten skulle komme denne sesongen.

"Da jeg dro fra Stoke trodde jeg ikke at jeg skulle få spille en ligakamp denne sesongen, så dette var som en drøm," sier han til manutd.com.

"Jeg signerte en ny kontrakt tidligere denne uken, så det har vært en fantastisk uke!"

20-åringen takker Warren Joye og Ole Gunnar Solskjær for at de har hatt troen på han og gitt han muligheter for reservelaget denne sesongen. I kampen mot Hull benyttet han sjansen og spilte en god kamp som nok imponerte mange United-fans. Hovedpersonen selv var langt i fra sikker på om han skulle spille før kampen.

"Under praten før kampen sa manageren Richard, og Richard Eckersley er jo også i troppen. Så jeg var ikke sikker på om jeg skulle spille før jeg spurte noen og de sa jeg skulle spille venstreback"

"Da klarte jeg ikke å tenke lenger. Alt ble svart og jeg tenkte bare at jeg måtte gjøre det bra. Da jeg gikk av banen sa de jeg gjorde det bra, så jeg skal se kampen igjen i kveld for å se hvordan jeg gjorde det," sier De Laet.

De Laet beskriver seg selv som en spiller som kan spille alle posisjoner i forsvaret. Han trives på backene fordi da kan han være med fremover, noe man ikke kan som midtstopper selv om han prøver på det. Belgieren sier også at han nøt kampen søndag, og at han nå også kan nyte sommeren.

"Forhåpentligvis kan jeg presse på neste sesong og kanskje jeg drar på lån eller er i førstelagstroppen"

Powered by Labrador CMS