– Alt er i mine hender

Ritchie de Laet har fortsatt ikke gitt opp drømmen om å slå gjennom i United, men medgir at han må bevise noe på utlån i Norwich denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

22-åringen ble nylig klar for ett års utlån til det nyopprykkede Premier League-laget, etter å ha tilbragt fjoråret på lån i forskjellige Championship-klubber. Sjansene i United har ikke vært mange, men De Laet har ingenting imot nok et utlån.

– Jeg satte meg ned med trenerne i United og de hadde fulgt meg mens jeg var i Portsmouth, sier belgieren til Sky Sports.

– De spurte meg hva jeg synes om erfaringen jeg hadde fått der nede, og jeg tror det var akkurat det jeg trengte på det stadiet av karrieren. Jevnlig førstelagsfotball er uvurderlig, og selv om det personlig sett kanskje ikke var det beste å spille for tre forskjellige klubber i én sesong, fungerte det veldig bra.

– Hvis jeg kan få enda mer erfaring og spille så mange kamper jeg kan i Premier League denne sesongen, kan jeg komme tilbake å gi alt for å komme inn på førstelaget der.

De Laet har tre Premier League-kamper for De røde djevlene, men i Norwich er konkurransen om en plass i den bakre fireren mye enklere. Han vet han har noe å bevise dersom han skal få tillit i United, men gir heller ikke opp selv om utlånet ikke går som han håpet.

– Dersom alt går bra for meg her, blir det opp til meg å bevise for sjefen under pre-season at jeg er god nok til å ikle meg drakta, men nå konsentrerer jeg meg bare om å gjøre det bra for Norwich.

– Jeg har fortsatt ett år igjen av kontrakten etter denne sesongen, så jeg har fram til sommeren 2013 med å bevise at jeg er god nok for United.

– Alt er i mine egne hender, for om jeg gjør det bra for Norwich kan en ny kontrakt vente på meg i United. Hvis ikke har jeg fortsatt siste året igjen av kontrakten til å bevise hva jeg er kapabel til der.

Powered by Labrador CMS