Uavgjort for reservene

Ritchie De Laet scoret utlikningsmålet da reservene spilte 1-1 borte mot Norwich.

Ole Gunnar Solskjærs reserver var ute i sin tredje treningskamp i sesongoppkjøringen, og laget er fortsatt ubeseiret etter lørdagens oppgjør mot Norwich på Carrow Road.

Ifølge rapportene startet hjemmelaget best, men United tok over initiativet etter hvert som kampen eldet. Norwich tok ledelsen midtveis i første omgang, og Uniteds Sam Hewson brant et straffespark etter en drøy halvtime. Gjestene utliknet fullt fortjent fem minutter før slutt ved Ritchie De Laet.

KAMPFAKTA

Norwich 1 (1) – United 1 (0)

21. min.: 1-0 Adeyemi 85. min.: 1-1 De Laet