Poengdeling for reservene

Reservene spilte 1-1 i bortemøtet med Blackburn.

Publisert Sist oppdatert

Ritchie De Laets (bildet) perlescoring sikret Ole Gunnar Solskjærs mannskap poenget som sørget for at United-reservene nå har et forsprang på fem poeng ned til tabelltoer Manchester City.

Blackburn stilte et knallsterkt mannskap i kveldens kamp. Spillere som David Dunn, Steven Reid og Yildiray Basturk var blant de som fikk plass i startelleveren.

Første omgang var underholdene, og etter ni minutters spill testet Oliver Norwood kvaliteten på treverket. Gabriel Obertan la igjen ballen til midtbanespilleren, som dundret ballen i tverrliggeren fra rundt 20 meter.

Norwoods mulighet ble fulgt av en periode hvor vertene styrte begivenhetene. Etter et kvarter fikk Blackburn et hjørnespark, som også skulle sende de i ledelsen. I de påfølgende minuttene skal Ole Gunnar Solskjærs mannskap prise seg lykkelig over at hjemmelaget ikke fant nettmaskene flere ganger. Blant annet hadde Steven Reid et forsøk som strøk stolpen.

Det så ut til at omgangen ende med Blackburn-ledelse, men Ritchie De Laet ville det annerledes. En United-corner gikk over alle, men Diouf rakk å hente ballen før den gikk over sidelinjen. Spissen slo inn i feltet, og på volley dundret belgieren lærkula i nettet på nydelig vis.

De første 45 minuttene var livlige, men etter hvilen var tempoet lavere og færre målsjanser. Blackburn var nære da Amos reddet via tverrligger og over, mens United-innbytter Will Keane traff stolpen.

KAMPFAKTA

BLACKBURN 1 – MANCHESTER UNITED 1

16. min.: 1-0 Hoylett

45. min.: 1-1 De Laet

Laget: Amos; R.Brown, Wootton, Gill, De Laet; Obertan (Keane, 60.), C.Evans, Possebon, Norwood; Stewart (Brandy, 60.), Diouf.

Uben.innbyttere: Zieler, Moffatt, Ajose

Spillerstatistikk

Tabellen

<iframe src="http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=1f6e8f2fb1/height=550/width=542" scrolling="no" height="550px" width="542px" frameBorder ="0" allowTransparency="true" ><a href="http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=1f6e8f2fb1" >Blackburn res. vs United res.</a></iframe>

Powered by Labrador CMS