– Vil tilby Rio ny kontrakt

United får muligens en ny superveteran.

Publisert Sist oppdatert

Sir Alex Ferguson har ifølge engelske medier luftet ideen om å tilby 33 år gamle Rio Ferdinand en ny kontrakt på Old Trafford. Den nåværende går ut etter 2012/13-sesongen, men Ferguson har ifølge flere ulike engelske medier mandag nå signalisert at United vil gå i forhandlinger med Ferdinand før neste sesong starter.

Det betyr at han fort kan få en kontrakt som binder ham til United til han er 35-36 år gammel.

– Rio er fortsatt ung til midtstopper å være. Alt handler om hvordan han føler seg fysisk, og det han driver med nå er bra. Han har ingen problemer. Av og til kjenner han det riktignok i ryggen, men vi er klar over det og må håndtere det, sier Sir Alex ifølge The Sun.

Spørsmålet er om lønnsforhandlingene vil gå greit.

Ferdinand har nå en lønn på om lag 115.000 pund i uka, og må nok godta et lønnskutt hvis han skal på en ny kontrakt. Likevel, en ny lønn på for eksempel 80.000 pund i uka bør gi nok til egg og bacon også de siste årene av karrieren.

Samtidig vet Ferdinand at utenlandske klubber, blant annet i USA, vil være interessert i hans tjenester. Til slutt må han altså vurdere den interessen opp mot sjansen til å bli en veteran, nesten på linje med Paul Scholes og Ryan Giggs, i United-systemet.

Ferdinand kom til United fra Leeds sommeren 2002, og er nå inne i sin tiende sesong i United-drakta.

Powered by Labrador CMS