Rio fikk en omgang

Rio Ferdinand fikk all oppmerksomheten da han fullførte 45 minutter for United-reservene.

Publisert Sist oppdatert

31-åringen har vært ute av spill siden han ble skadet i Sør-Afrika før VM startet i juni. Kneproblemene var såpass alvorlige at Sir Alex Ferguson ga uttrykk for en viss bekymring rundt England-kapteinens helsetilstand.

At han allerede i kveld gjorde comeback kom som en overraskelse på de fleste, men et stort engelsk pressekorps rakk likevel å møte opp i Stalybridge.

Ferdinand returnerte til full trening i forrige uke, og med litt kamptrening i bagasjen, vil han trolig få slippe til på førstelaget om ikke lenge. Manchester Uniteds neste oppgjør er mot Everton 11.september på Goodison Park.

En annen gladmelding er at Anderson holdt hele kampen mot Oldham. I forrige uke gikk han av banen etter en time mot Manchester City.

Wes Brown, som ikke har spilt førstelagsfotball denne sesongen, var også med fra start av. Etter pause fikk han til alt overmål selskap av sin tolv år yngre bror, Reece, som fikk æren av å erstatte Rio. En stor dag for familien Brown, ettersom dette var brødrenes første opptreden sammen i United-trøyen.

Vant 2-1

De første 45 minuttene var målløse, men etter hvilen var hjemmelaget frempå og tok føringen.

United svarte imidlertid raskt, og Nicky Ajose og Federico Macheda sørget for at rødtrøyene kan bokføre en ny seier i Manchester Senior Cup.

KAMPFAKTA

Oldham 1-2 United

47. min.: 1-0 Jacobsson49. min.: 1-1 Ajose76. min.: 1-2 Macheda

Uniteds lag: Conor Devlin; Wes Brown, Oliver Gill, Rio Ferdinand (Reece Brown, 46.), Scott Wootton (Ryan Tunnicliffe, 83); Ritchie De Laet, Anderson, John Cofie (Jesse Lingard, 70.), Magnus Eikrem, Nicky Ajose; Federico Macheda.

Uben.innb.: Joe Coll

Powered by Labrador CMS