Sbragia er tilbake

BEKREFTET: Dette er Uniteds nye U23-trener.

Publisert Sist oppdatert

Ricky Sbragia er tilbake i Manchester United, bekrefter klubben.

Sbragia var reservelagstrener i United fra 2002 til 2005, og har senere jobbet i ulike roller i Bolton, Sunderland og for Skottland. Skotten var Sunderland-manager fra desember 2008 til mai 2009, og klarte å forhindre nedrykk for de svarte kattene.

Både akademisjef Nicky Butt (som har styrt U23-laget etter at Joyce forlot klubben) og Sbragia selv har uttalt seg til ManUtd.com.

Nicky Butt:

– Ricky bringer et lass av erfaring fra alle nivåer av fotballtrenergjerningen. Han har en veldig bra historikk når det gjelder å utvikle unge talenter, og er selvsagt ikke en ukjent mann for Manchester United.

– Rickys kunnskap og erfaring vil hjelpe vår viktige nøkkeltradisjon med å bruke unge spillere på førstelaget. Jeg er strålende fornøyd med at Ricky har returnert til klubben i denne viktige rollen nå som vi fortsetter utviklingen vår av akademiet.

Ricky Sbragia:

– Jeg kunne ikke vært lykkeligere over å være tilbake hos Manchester United. Det er en spennende tid for klubben, med en ny struktur for akademiet, og et relativt nytt trener- og lederteam.

– Jeg gleder meg til denne rollens utfordringer. Klubben har alltid vært i forkant når det handler om akademifotball, og jeg er strålende fornøyd med at klubben fortsetter å strebe etter å være best med sine fremovertenkende idéer om fremtiden for ungdomsfotball.

Powered by Labrador CMS