Avsluttet Østerrike-oppholdet med tap

Tap mot SV Ried.

Publisert Sist oppdatert

Uniteds A-lag reiser søndag til USA, mens U23-laget og U18-laget denne uka har vært i Østerrike for å forberede seg til den kommende sesongen.

United-reservene, som i fjor rykket ned fra den øverste reserveligaen, spilte fredag en treningskamp mot SV Ried.

Ried spiller i den nest øverste ligaen i Østerrike, og skal ha kommet vesentlig lenger enn United i sin oppkjøring til den kommende sesongen. Det var i alle fall reservesjef Ricky Sbragia tydelig på etter at United hadde tapt 0-2. 

– De var sannsynligvis fire-fem uker fremfor oss når det gjelder fitness. De var ganske sterke, og et godt fotballag. Fysisk var de fremfor oss, men det var en god øvelse, sa Sbragia til MUTV.

– Noen ganger skapte vi vår egne problemer, men det håper vi handler om tretthet, og det kan vi ordne opp i. Det viktigste for oss er den første ligakampen.

– Vi ønsker å vinne kamper, ingen tvil, men vi har vært tilbake ni dager, og jobbet ekstremt hardt. Det har vært tøft, og jeg er ganske fornøyd med dem. Vi kunne holdt på ballen bedre, men det gjorde vi ikke før det var for sent.

Sbragia er uansett fornøyd med oppholdet.

– Jeg tror denne turen bringer dem sammen, og det er den gode tingen. Fasilitetene er gode, og været har vært helt fantastisk. 

Manchester United: Kovar (Fojticek, 46.); Tanner (Ercolani, 46.), Warren (O’Connor, 71.), Borthwick-Jackson (Tanner, 71.), O’Connor (Dunne, 46.); Poole (Buffonge, 46.), Barlow (Sang, 46.), Gribbin (Traoré, 71.); Dearnley (Whelan, 46.), Wilson (Baars, 46.), Burkart (Dearnley, 70.).

PS. Fredag ble det også bekreftet at United heller ikke i år stiller lag i EFL Trophy-turneringen, der U23-lag fra de to øverste divisjonene (ikke helt ukontroversielt) blir invitert til å delta i turneringen som egentlig er for lag fra nivå tre og fire i Football League.

 

Powered by Labrador CMS