– Sbragia har fått sparken

United skal ha skilt lag med reservelagstrener Ricky Sbragia, ifølge Daily Mirror og Manchester Evening News.

Publisert Sist oppdatert

Daily Mirror hevder i en såkalt eksklusiv sak at United og Ricky Sbragia skiller lag.

Saken er ført i pennen av Steve Bates, og vi har i utgangspunktet ikke noen grunn til å tvile på at informasjonen hans stemmer. Manchester Evening News skriver også at Sbragia forlater United, og kaller det en gjensidig oppsigelse.

Ifølge lokalavisa skal spillerne ha blitt frustrerte over dårlig kommunikasjon, uinspirerende spillestil og mangelen på individuell veiledning.

Sbragia returnerte i klubben sommeren 2017 etter å ha vært ute av United-systemet i 12 år, og skottens første sesong som reservelagstrener endte med et noe pinlig nedrykk – mens den andre endte med at United ikke var særlig nær å rykke opp igjen.

Like ille var det kanskje at laget tilsynelatende ikke spilte like godt som en skulle tro ut fra spillermaterialet – det var ikke alltid så lett å se verken den åpenbare utviklingen i spillerne som ble hentet opp fra U18-laget, og spillestilen virket i mindre grad enn hos U18-gutta å passe med hvordan Solskjær og United ønsker å spille fotball. Ifølge lokalavisa mente tydeligvis spillerne også dette.

Dermed blir det gjort noen endringer denne sommeren, og den første skal altså være at Sbragia forlater klubben.

Ifølge Daily Mirror øker nå spekulasjonene om at Warren Joyce – som var Solskjærs assistent på reservelaget, og som senere fikk jobben da Solskjær reiste til Molde – kan returnere til klubben.

Joyce har akkurat forlatt Melbourne City. Joyce hadde også en kort periode som Wigan-manager før han endte i Australia.

Powered by Labrador CMS