– Kunne ha vunnet mer

MOSS LANE: United.no møtte en svært fornøyd Warren Joyce etter reservenes 2-0-seier mot Everton.

Publisert Sist oppdatert

Merseyside-klubbens førsteellever inneholdt mye Premier League-rutine til reservelagsnivå å være, og både Marcus Hahnemann, James McFadden og Ross Barkley tok plass i startelleveren.

Det var imidlertid ikke nok til å stoppe Uniteds fremadstormende unggutter. Will Keane og Jesse Lingard scoret målene i det som var en fullt fortjent seier til De røde djevlene.

– Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen, det er det viktigste. Det var en tøff kamp for oss i kveld, og jeg synes guttene var gode, forteller Joyce til United.no.

– Det gir god erfaring for guttene å spille mot så rutinerte spillere. Det var en stor test for dem, og jeg er selvsagt veldig godt fornøyd med måten de taklet det på.

Ikke bare var resultatet godt, spillet var tidvis også av det svært underholdende slaget. Everton måtte kapitulere da Lingard satte fart etter et Toffees-angrep.

Vingen forserte enkelt forbi gjestenes back og la ballen i beina på Mame Biram Diouf, som flikket elegant videre til Will Keane. Spissen vendte på en femøring og smøg seg gjennom forsvaret før han sikkert sendte United i ledelsen.

– Vi hadde noen veldig fine angrep, spesielt i første omgang, og målet kom etter vakker kontringsfotball og en god avslutning, skryter Joyce.

– Det er slik vi forsøker å spille dag inn og dag ut, men det hender at vi møter erfarne spillere som klarer å stoppe oss. Vi må bare fortsette å spille på den måten vi ønsker.

Selv om Everton kom mer med etter sidebytte, drepte Lingard kampen da han helt umarkert fikk styre inn innbytter Sean McGintys innlegg bak Hahnemann. United hadde imidlertid mange flere muligheter, og Joyce mener United kanskje burde tatt enda bedre vare på sjansene de fikk.

– I første omgang kom vi oss gjennom mange ganger, og kunne ha scoret enda flere mål. I andre omgang hadde vi også sju store sjanser, og det kunne fort ha stått både 3- og 4-0.

Powered by Labrador CMS