– Vi bygger noe sterkt

REAKSJONER: Vi har samlet noe av det som ble sagt etter 3-1-seieren over Bournemouth.

Publisert Sist oppdatert

United åpnet Premier League-sesongen 2016/17 på best tenkelig måte.

Med tre poeng.

Bournemouth ble slått 3-1 på Vitality Stadium, og vi har samlet reaksjonene etter United-seieren.

Jose Mourinho:

– Vi burde drept kampen mye tidligere, men vi ble straffet for en feil. Vi visste de ville åpne bra, men vi var kompakt og organisert for så å finne rom å spille i. Det er en viktig seier på en stadion vi tapte på forrige sesong.

– Vi bygger noe sterkt.

Jose Mourinho
Jose Mourinho

– Jeg møtte et trist lag min første dag. Et lag som ikke var fornøyd med situasjonen, men jeg fant et lag som vil jobbe, vinne kamper og vinne trofeer.

– Før møtet mellom United og Real i 2013 spurte jeg Ferguson om han forsatt var nervøs før kamper. Han svarte: «Ja, du endrer deg aldri før kamper.» Så før denne kampen følte jeg nervene litt.

– Bailly var skadet hele uken og trente først i går. Fysioen må ta en del av æren for at han ble banens beste.

– Ibrahimovic er mer enn bare en spiller. I de neste to sesongene kan han være et fenomen for både laget og ligaen. De unge spillerne flokker seg rundt han ved matbordet. Det er utrolig at han aldri har vunnet gullballen. Han vil vinne Premier League, ikke gullballen.

– Paul Pogba er veldig god, han er en fenomenal spiller. Vi tenker han kommer til å bli veldig viktig for oss.

Zlatan Ibrahimovic:

– Det var en vanskelig kamp, men laget spilte godt. Det var en god kamp og det er viktig.

– Jeg prøver å gjøre min jobb og hjelpe laget. Førsteprioriteringen er seier, laget kommer først.

Marouane Fellaini:

– Det er en god start. Vi scorer tre mål og det er bra for alle og selvtilliten. Vi må fortsette å jobbe hardt hver dag.

– Det var vanskelig i dag. Det var en tøff kamp for begge lag. Vi var bedre i 2.omgang, og skapte flere sjanser. Vi tok vare på sjansene og vant kampen.

Wayne Rooney:

– Det er alltid viktig å vinne den første kampen. Vi spilte godt til tider, og var en trussel fremover. Det viktigste var å vinne.

– Jeg har ingenting å bevise. Jeg tror på mine egne ferdigheter, og hvis jeg spiller som jeg gjorde i dag scorer jeg mål.

– Vi sendte et signal i sommer da vi hentet Zlatan, Pogba, Mkhitaryan og Bailly. Det er mye begeistring, ikke bare fra oss men fra fansen, og det merker vi.

Bastian Schweinsteiger:

Samuel Luckhurst:

– Fellaini har vært fantastisk. Har gitt bort ballen én gang i kampen, men bortsett fra det har han tilbudt drivkraft og sentret hurtig.

Hva tenker du etter kampen?

Powered by Labrador CMS