– Dette betyr h**vetes mye!

Les hva hovedpersonen sier selv etter å ha overtatt Sir Bobbys rekord.

Publisert Sist oppdatert

Isolert sett var dette en frustrerende kveld for Uniteds del. 1-1 på Britannia holder ikke i tetstriden, og United burde ha slått et tafatt Stoke-mannskap.

Likevel er det noe deilig med å sikre seg poeng i en kamp man tilsynelatende har tapt.

Med sitt 250. mål ble Wayne Rooney toppscorer i United gjennom tidene, og han skaffet de røde djevlene poeng i et oppgjør som gikk mot 0-1 med et frispark som må være kandidat til årets mål.

Manchester United v Manchester City - Premier League
HISTORISKE OG VAKRE: Rooneys 250 mål har kommet med alle tenkelige kroppsdeler og fra alle tenkelige vinkler og avstander.

Det var en tydelig rørt Rooney som ble intervjuet etter kampen.

– Dette betyr helvetes mye. Det er en fantastisk ære, og jeg er veldig stolt. Det er vanskelig akkurat nå å væreoverlykkelig på grunn av resultatet, men ser man på det store bildet er dette en stor ære. Det er ikke noe jeg forventet da jeg kom til United. Som jeg har sagt før, jeg er stolt og håper det kommer flere, sier han.

Han er stolt over å trone alene på toppscorerlista i en klubb som har hatt spillere i ypperste verdensklasse.

– Spillerne som har spilt for denne klubben, har vært verdensklasse. Jeg er stolt over å spille for denne klubben. Å være toppscorer gjennom tidene er en enorm ære.

– Det handler ikke bare om i dag. Helt fra det første målet jeg scoret for klubben, har det bygget seg opp til i dag. Det handler om en hel karriere, og jeg føler fortsatt at det kan komme mer men dette er et veldig stolt øyeblikk for meg. Jeg vil ikke stå her og snakke om meg selv, men jeg føler det er passende at spilleren som fikk rekordene fra Sir Bobby er en United-spiller, sier han. 

Om Sir Bobby:

bobbywr

Han røper at klubbambassadøren besøkte han i garderoben.

– Han kom og gratulerte meg i garderobne, så jeg vet han er fornøyd på et vis. Jeg er en lagspiller, men rekorder er viktige. Når du legger skoene på hylla, er dette noe du kan se tilbake til og fortelle barna dine om, sier han.

«I’m a team player but records are important. When you finish your career you can look back on it and it’s something to tell your kids.»

Om uavgjort mot Stoke:

– Hadde vi bare satt en til av mulighetene våre, hadde det blitt seier. Så det er selvfølgelig frustrerende.

– Men poenget kan bli viktig i slutten av sesongen. Det er ikke særlig hyggelig å tape, og det så ut til å bli tilfellet. Men vi fikk det viktige poenget. Det er fortsatt lenge igjen, og mye kan skje. Vi må fortsette å plukke poeng, sier Rooney.

United.no oppdaterer med sitater så fort de kommer.

Powered by Labrador CMS