MANCHESTER, ENGLAND - FEBRUARY 02: Jesse Lingard of Manchester United celebrates scoring their first goal during the Barclays Premier League match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford on February 2, 2016 in Manchester, England. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

– Det kan være et vendepunkt

REAKSJONER: Les hva Louis van Gaal, Jesse Lingard, David De Gea og flere hadde å si etter den sterke hjemmeseieren over Stoke.

Publisert Sist oppdatert

Det ble total overkjøring på Old Trafford da Stoke City kom på besøk til Manchester United.

United spilte fin fotball og scoret tre mål i det som var en festaften for hjemmelaget.

Her kan du se reaksjonene etter seieren.

Louis van Gaal:

– Carrick sa til meg: «Når vi scorer mål som det i 1.omgang blir veien lettere.» Det er jeg enig i. Kampen ble enklere enn jeg forventet.

– Jeg liker veldig godt lag-mål. Bygget opp fra backen for så å ende på andre siden, avslutningen var også fantastisk. Det er det jeg liker å se. Jeg er veldig fornøyd med individuelle mål også, men liker lag-mål veldig godt.

Manchester United v Stoke City - Premier League

– Mata var involvert i alle målene, og det er det jeg vil se. Alle spillere må bevise seg selv hver uke. Selv min kaptein må gjøre det. Du må forbedre deg hver kamp og hver trening.

– Det var en god oppvisning og fantastiske mål. Vi kontrollerte hele 2.omgang og vi har mer selvtillit. Vi scoret to mål, men dommeren annullerte det ene, noe som var litt rart.

– Det kan være et vendepunkt når det kommer til scoringer, men det er vanskelig å si.

– Han overrasker veldig. Han er nå 20 år og han stopper ikke å overraske. Han kommer fra den franske ligaen til Premier League og gjør det han gjør. Han har et stort potensial, men jeg er ikke manager når han er på sitt beste.

– Martial liker å spille sentral spiss, men når han spiller som han gjør nå på kanten går det bra. Jeg bestemmer ikke hvor spillerne skal spille, det viser de og avgjør selv. Jeg flytter ikke på han når han leverer det han gjør.

Jesse Lingard:

– Martials mål var fantastisk. Van Gaal stoler virkelig på de unge til å slå gjennom på det høyeste nivået.

– Så fort vi fikk det første målet kom selvtilliten til å få resten. Vi startet raskere og tilfredsstilte fansen.

David De Gea:

– Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Vi skaper mye og stopper de fra å få sjanser. Vi scorer et tidlig mål og jeg syntes vi spiller en veldig god kamp. Det var kanskje den beste kampen vi har spilt denne sesongen.

– Martial er en veldig god spiller og er fortsatt veldig ung. Han kommer til å bli en av de beste spillerne og jeg er veldig glad på hans vegne.

HOLDT NULLEN: David De Gea stod nok en kamp uten å slippe inn mål.
HOLDT NULLEN: David De Gea stod nok en kamp uten å slippe inn mål.

– Vi spiller med selvtillit og det er veldig viktig for oss.

– Stoke er et godt lag og det er alltid vanskelig å holde nullen i Premier League, så jeg er veldig fornøyd med å ikke slippe inn.

Antonio Valencia:

– Gratulerer til mine lagkamerater! Dere spilte en god kamp.

Ashley Young:

– God seier og opptreden av gutta i kveld!

Andrew Cole:

Den tidligere United-spissen har tydelig sans for Michael Carrick:

– Dersom Carrick er frisk, så må han spille! Topp, topp spiller.

Powered by Labrador CMS