– Vår beste hittil

– Det beste laget har prestert denne høsten. Slik lød Sir Alex' karakteristikk av forestillingen mot West Bromwich.

Publisert Sist oppdatert

Etter et forholdsvis jevnspilt innledningskvarter på Old Trafford, tok United etter hvert fullstendig grep på begivenhetene. West Bromwich ble drevet fra skanse til skanse, og det hele utviklet seg til å bli et tidsspørsmål for når en hardarbeidende og kompakt forsvarsrekke ville bryte sammen.

Men det varte og det rakk; ja, det ble blåst til pause uten at rødtrøyene var kommet nærmere scoring enn et annullert forsøk fra Wayne Rooney. Men Sir Alex lot seg ikke stresse av den manglende uttellingen.

"Nei, tålmodighet er essensielt, og vi hadde jo fortsatt 45 minutter å gjøre det på," sa han til ManUtd.com etterpå.

"Målet var å bevare rytmen og tempoet, som hadde vært fantastisk. All ære til spillerne; de gjorde det veldig, veldig bra idag. Dette var trolig våre beste 90 minutter til nå denne sesongen.

"Jeg føler at spillerne nå har bein til å holde ut i 90 minutter, slik de gjorde idag. Som mot Blackburn var det mye bra å ta med seg fra dagens kamp. Lagånden er fantastisk, alle jobbet knallhardt for hverandre, og de har forsvart seg godt i disse to kampene."

Men selv om SAF var godt fornøyd, hadde han ingen tro på at seierssifrene 4-0 vil bli oppfattet som noen advarsel hos noen av Uniteds hardeste rivaler.

"Nei, jeg tror verken Arsenal, Liverpool eller Chelsea ser slik på det. Varseltegnene sendes ut allerede før sesongen kommer igang. Vi vant ligaen i forrige sesong, og vi vant Europacupen, så de tre klubbene vet alt om våre kvaliteter og vi vet alt om deres. Dette er en fantastisk liga, og hvem som helst av oss fire kan vinne den," sa Ferguson.

Powered by Labrador CMS