Morrison slipper fengsel

Gode nyheter for Ravel Morrison da han måtte møte i retten i dag.

Publisert Sist oppdatert

Morrison var tiltalt på to punkter i dagens rettssak: Skadeverk, for å ha kastet kjærestens mobil ut av vinduet etter at hun hadde lest meldingene hans, samt legemsbeskadigelse mot kjæresten.

Den kontroversielle midtbanespilleren innrømmet straffeskyld på det første punktet, men nektet for å ha slått kjæresten. Juryen trodde på 18-åringens forklaring, og dermed frafalt siktelsen som omhandlet legemsbeskadigelse.

Straffeutmålingen ble en bot på £600, melder the Guardian. Da domsutmålingen ble gjort sa dommer Finestein følgende:

– Du er en person med en anselig fremtid, og du må til enhver tid vite at det ikke er akseptabelt å miste besinnelsen, uansett hvordan du blir provosert.

Finestein sa også at boten er betydelig høyere enn det den vanligvis ville vært i en slik situasjon, grunnet Morrisons relativt høye inntekt. Stortalentet har fra før av tolv måneders betinget fengsel for å ha truet et ransoffer.

Klubben skal ha diskutert Morrison fra høyeste hold, og dersom dagens rettssak hadde endt med fengselsstraff ville klubben sannsynligvis ha avbrutt kontrakten med unggutten. Allikevel, United skal være fornøyde med at Morrisons oppførsel har bedret seg den siste tiden. En rapport hans forsvarer la fram beskriver også 18-åringen som «hjelpsom, ser aldri problemene, en positiv holdning og villig til å lære.»

Powered by Labrador CMS