I trøbbel igjen

Ravel Morrison sliter med å holde seg utenfor politiets søkelys.

Publisert Sist oppdatert

18-åringen har ikke spilt Uniteds to siste reservelagskamper, og noe av grunnen skal være at han har blitt anklaget for trakassering. Morrison skal ha blitt sett utenfor Pendleton College, hvor han skal ha forsøkt å oppsøke vitnet og ransofferet han tidligere har innrømmet å ha truet i forbindelse med en annen sak. Det er offerets familie som skal ha kommet med klagen til politiet, melder MEN.

Morrison møtte frivillig opp på politistasjonen i Swinton, til avtalt tid, med sin advokat. Stortalentet ble ikke arrestert, men ble bedt om å signere et skriv som forklarer alvorlighetsgraden av trakassering, og som sier at han vil være i trøbbel dersom han blir funnet skyldig. Morrison skal ha nektet skyld i saken, og en underskrift på skrivet er ikke det samme som å innrømme forseelsen.

Dette er ikke særlig gode nyheter for Morrison, som allerede har en tolv måneders betinget fengselsstraff hengende over seg. I januar innrømmet han å ha truet vitnet han nå er anklaget for å ha trakassert, og 18-åringen må holde seg unna ulovligheter ut dette året for å unngå å bli satt inn bak lås og slå.

Fire måneder senere ble han dømt for kriminelt skadeverk etter en krangel med kjæresten. Boten var i utgangspunktet på £600, men siden det engelske rettssystemet gjør at den betingede straffen da ville ha opphørt, ble han tidligere denne måneden frikjent for skadeverket. Morrison ba i stedet om å få pengene donert til Royal Manchester Children’s Hospital.

Powered by Labrador CMS