Hasen

– De er advart om at vi kanskje ikke er så dårlige

Publisert Sist oppdatert

Southampton-manager Ralph Hasenhüttl tror ikke at hans tidligere læremester og sportsdirektør fra tiden i RB Leipzig, nåværende United-trener Ralf Rangnick, bruker altfor mye tid på de kritiske artiklene som har blitt skrevet om ham den siste tiden.

Under sin pressekonferanse før lørdagens oppgjør later Rangnick til å bry seg lite om skriveriene og det er også slik Hasenhüttl kjenner den tidligere Leipzig-administratoren.

– Han har nok ikke tenkt så mye på det. Henger du deg opp i alt du leser er nok ikke dette jobben for deg. Jobben hans er å konsentrere seg om kampplanen og hva de må gjøre mot oss, sier østerrikeren ifølge Hampshirelive.

Hasenhüttl er klar på at han og Saints-spillerne ikke er redde for å møte United, selv om han erkjenner at det kan bli en vanskelig kamp på Old Trafford. Han påpeker at United-mannskapet har kvalitetene til et lag som bør ta én av Champions League-plassene i Premier League.

Tottenham Hotspur v Southampton - Premier League
I SIGET: Ralph Hasenhüttl sier at Southampton ikke er redde før møtet med United, selv om Ralf Rangnicks menn har kvaliteten til et lag som bør være med i kampen om topplasseringene.

Tilsvarende oppgjør forrige sesong endte med at Southampton tangerte sitt verste nederlag noensinne, da Ole Gunnar Solskjærs rødkledde mannskap valset over sine gjester med smått utrolige 9-0.

– Når du taper på den måten gjør det alltid vondt, sier Southampton-sjefen, før han påpeker at hans lag stilte med et svært ungt og reservepreget lag, som attpåtil fikk både én og to mann utvist i løpet av kampen.

Nå er det derimot et formsterkt Saints som venter United på Drømmenes Teater.

De siste kampene har Hasenhüttls mannskap både holdt Pep Guardiolas Manchester City til uavgjort og tatt tre bortepoeng mot Uniteds Champions League-konkurrent Tottenham.

– De er advart om at vi kanskje ikke er så dårlige, sier Hasenhüttl.

– Men de har fortsatt favorittstempelet på seg. Vi kommer bare til å prøve på å gjøre en god prestasjon og det trenger vi når vi møter topplagene.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS