RRWR

– Rett ansettelse til å lede United mot trofeer

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney har troen på at gamleklubben gjør et godt valg når de nå ser ut til å sikre seg Ralf Rangnick som midlertidig trener ut sesongen, etter sparkingen av Ole Gunnar Solskjær.

Den 63 år gamle tyskeren har høstet lovord hos flere av verdens største managerprofiler etter at enigheten mellom han og United ble kjent.

– Han er åpenbart en høyt respektert mann innenfor fotballen, sier Uniteds mestscorende spiller gjennom tidene, ifølge Metro.

Samtidig tror ikke Rooney at Rangnick bare kan spasere inn på Old Trafford og få Uniteds stjernegalleri til å storspille helt uten videre.

– Han får en tøff jobb og med det mener jeg ikke at han mangler kvalitetene, men at det kan være vanskelig og komme inn for å sette sitt stempel på laget og få de til å presse slik han vil på seks måneder.

FORRIGE TROFÉ: Sist gang United vant sølvtøy, var Europa League-pokalen i 2017. Innhoppet i finalen ble Rooneys siste opptreden for United.
FORRIGE TROFÉ: Sist gang United vant sølvtøy, var Europa League-pokalen i 2017. Innhoppet i finalen ble Rooneys siste opptreden for United.

Tittelkappløpet i Premier League virker relativt kjørt for et United som ligger 12 poeng bak Chelsea før søndagens møte på Stamford Bridge. Laget er dog videre i Champions League og har også FA-cupen å spille om fra januar av.

Rooney ser ikke bort fra at United kan ta sølvtøy under Rangnick i løpet av denne sesongen.

– Han er veldig erfaren. Jeg er sikker på at han kommer til å tilpasse seg de spillerne han har og bringe litt stabilitet til laget igjen, samtidig som de ser mot å vinne trofeer, sier Rooney og fortsetter:

– Det Manchester United-laget her er mer enn godt nok til å vinne trofeer denne sesongen og jeg tror de har gjort riktig ansettelse til å gi seg selv den beste sjansen til å gjøre akkurat det.

2021-22_burnley_sak_1200x650
Powered by Labrador CMS