rangnicken22

Fikk Rangnick til å bryte ut i latter: – Snakker du for mye i pausene, Ralf?

Publisert Sist oppdatert

Det var egentlig ingenting å le av, etter nok et poengtap for Uniteds del.

Da en journalist etter kampen spurte Ralf Rangnick om han kanskje hadde feil pause-strategi, at han pratet for mye, så klarte han ikke å holde seg. Da brøt han ut i latter.

Som (nesten) alltid svarte han likevel ordentlig.

– Jeg kan love deg at vi ikke snakker for mye i pausene, maksimalt fire-fem minutter. Det er omtrent som for alle andre lag. Det er noen få nøkkelpunkter, det viktigste, to-tre ting på video, hva vi bør være klar over, så nei, det som skjer (i starten av 2. omgangene) handler ikke om pausepratene.

ralfrangniccks

Rangnick mente imidlertid at utfordringene utover i kampene kan ha med at United rett og slett har for mange offensive spillere på banen.

– Vi har mange tekniske og offensive spillere. For dem er det vanskelig å være kompakte i lange perioder, for hele kampen. Det er et problem. Det andre er uttellingen på sjansene våre.

– Vårt lag har aldri vært et presslag, og å endre det på noen uker, uten preseason, da skjer det ikke på et blunk, sa han også.

Edinson Cavani manglet til lørdagens kamp, men rett etter kampslutt kunne ikke tyskeren love at spissveteranen var tilbake tirsdag kveld mot Brighton.

– Jeg vet ikke. Etter fredagens trening så trodde jeg at han ville være tilgjengelig til denne kampen, men etter treningen sa legen at vi måtte vente til lørdag. Da jeg så snakket med Edinson før frokost så sa han at smertene var for store, at han ikke kunne spille, sier Rangnick.

Mer fra kampen:

RANGNICK: – Ingen må tro at spillerne ikke bryr seg

SCHOLES: – Det ene laget hadde en ordentlig manager. Det andre har en sportsdirektør

LES VÅR SPILLERBØRS: Og gi din egen i saken

SHAW: – Ingen sjanse for Champions League om vi fortsetter som dette

KAMPKOMMENTAR: – Bør ikke være for mye å forvente at de lærer av feilene sine

Powered by Labrador CMS