Ralfie

Derfor starter Lingard

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick gjør fire endringer på laget etter det skuffende 1-0-tapet for Everton forrige ligarunde. Kanskje den mest overraskende forandringen er at Jesse Lingard kommer inn på en midtbane der Rangnick mangler flere viktige spillere.

Fred og Scott McTominay er begge ute, men tyskeren velger likevel å plassere defensive Nemanja Matic på benken. Det blir dermed en særs offensiv midtbane, bestående av Lingard, Bruno Fernandes og Paul Pogba.

– Vi mangler en del midtbanespillere og i de siste kampene har vi slitt med å score mål og å skape store sjanser. Derfor bestemte jeg meg for å gå for både Jesse og Bruno på midtbanen i dag sammen med Paul, så vi har nok kreativitet på banen til å score mål, forklarer Rangnick hos MUTV, før han legger til:

– Men det er også viktig å ha den rette balansen defensivt.

elangalingard230222
SPILLER FRA START: Anthony Elanga og Jesse Lingard er begge å finne i startelleveren til United før kampen mot Norwich.

63-åringen håper at United, med lørdagens ellever, forhåpentligvis kan skape flere sjanser enn hva tilfelle har vært i møtene med Atletico Madrid, Leicester og Everton.

Tyskeren understreker igjen at United også må være klare til å forsvare seg mot Norwich og være villige til å jobbe hjem når kanarifuglene har ballen.

Ettersom Rangnick har fem mann ute med skader, åpner det seg en plass i troppen for 17-årige Alejandro Garnacho. Det kan bli en stor opplevelse for den lovende spanskargentineren.

– Ja, han har trent med oss de siste to ukene. Jeg vet at han er blant de mest lovende spillerne og han er bare 17 år. Han er en spiller som – dersom han holder beina plantet på jorden og fortsatt prøver å bli bedre hver dag – ikke bare kommer til å sitte på benken for denne klubben. 

Powered by Labrador CMS