– Vil nyte godt av høydetreningen

Rafael tror United får god nytte av å spille mot Roma i Denver i sommer. Stadion ligger 1600 meter over havet.

Publisert Sist oppdatert

Brasilianske Rafael er ikke med i hjemlandets VM-tropp i sommer, og dermed har han allerede begynt å glede seg til Uniteds sommerturné.

Møter storlagene

United skal spille mot LA Galaxy, AS Roma, Inter Milan og Real Madrid i løpet av litt mer enn en uke i USA. Kampen mot Roma går 26. july, og spilles på Sports Authority Field i Denver.

Stadion ligger 1600 meter over havet, noe som gjør at luften er vesentlig tynnere enn det United-spillerne er vant til.

Høyde-effekten

Rafael er ikke ukjent med å spille i høyden, men han er klar på at det er mye tøffere enn folk kanskje tror, og at han tror United-troppen vil ha godt av det.

– Det er vanskelig, så vanskelig. Når folk ser på TV, så ser det sikkert ut som at det går greit, men jeg lover deg. Man kan nesten ikke puste ordentlig, sa Rafael til MUTV før sesongslutten.

– Det kommer definitivt til å hjelpe på formen vår. Bare se på Antonio Valencia. Se på den energien han har, og all løpingen han gjør etter å ha spilt i Quito (hovedstaden i Ecuador). Jeg tror at det kommer til å være veldig godt for oss, å få spille i høyden.

Høyrebacken gleder seg til kampene mot de andre storlagene også, og sier at alle gleder seg til de nye tidene under Louis van Gaal.

– Det blir fantastisk å spille mot så store lag på turneen. Alle kommer til å ønske å få være på banen i de kampene. Sesongoppkjøringen er så viktig, den betyr alt for sesongen din.

 

Powered by Labrador CMS