Mister Fulham-kampen

Men Rafael er sannsynligvis klar for spill igjen allerede mot Chelsea. Flere gode nyheter på skadefronten. Les rapprt fra Fergusons pressekonferanse her.

Publisert Sist oppdatert

Rafael Da Silva måtte byttes ut i starten av andre omgang i onsdagens kamp mot Chelsea etter en kollisjon med Didier Drogba. Rafel så ut til å ha store smerter i kneet, og ble, etter å ha forsøkt å spille videre, båret av banen på båre.

Heldigvis for Rafael og United er det ikke snakk om noen båndskade i brasilianerens kne, og han forventes å være tilbake i spill igjen om kort tid. Helgens kamp mot Fulham kommer imidlertid litt for tidlig for den unge høyrebacken.

– Rafael er ikke tilgjengelig for spill i morgen. Vi sendte ham på en undersøkelse, og det er ikke snakk om noen blodutredelser eller båndskader. Han bør være klar igjen til tirsdag, fortalte Sir Alex Ferguson på dagens pressekonferanse på Carrington.

Både John O’Shea og Wes Brown er imidlertid tilbake fra skader og klare til innsats i morgen. Dette betyr at Fergie har valget mellom disse to og Fabio på høyrebackplassen. Tapet av Rafael bør dermed være overkommelig for serielederen.

Ferguson bekrefter også at Anderson kom seg helskinnet gjennom gårsdagens reservelagskamp, mens Darren Fletcher ennå ikke er helt klar etter å ha vært slått ut av et magevirus.

– Fletcher har lagt på seg noen kilo igjen, noe som er bra. Det går ikke så aller verst med han nå.

Ellers er Owen Hargreaves er fortsatt ute i et par uker til med en skulderskade, mens Jonny Evans og Wayne Rooney soner karantener. Paul Scholes har derimot sonet ferdig sin karantene, og er igjen klar for spill. Anders Lindegaard må vente ytterligere et par uker før han igjen blir klar etter en kneoperasjon. Ben Amos pådro seg en skade i gårsdagens reservelagskamp, og det er ikke kommet noen meldinger om hvor lenge den unge keeperen blir ute.

Hele oversikten over spillere med skader/karantener finner du HER.

Følgende spillere skal dermed være tilgjengelige for morgendagens kamp mot Fulham: Van der Sar, Kuszczak, Fabio, O’Shea, Evra, Ferdinand, Smalling, Vidic, Brown, Carrick, Scholes, Anderson, Gibson, Giggs, Valencia, Nani, Obertan, Bebe, Park, Berbatov, Hernandez, Owen.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS