– United trengte ikke Falcao

Monaco-trener Leonardo Jardim tror det var en tabbe av Falcao å velge Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

De fleste trodde overgangsvinduets siste dag ville bli av det rolige slaget for Manchester United i september, men i kulissene jobbet United hardt for å få til en låneavtale for Radamel Falcao.

Colombianeren hadde visstnok valget mellom flere storklubber, men landet på Manchester United.

Nå tror Monacos-hovedtrener Leonardo Jardim at det kan ha vært en stor tabbe av Falcao å dra til Manchester.

– Mot slutten av august regnet jeg med at Falcao ville forlate Monaco, men jeg trodde han ville velge en annen klubb. Det var flere lag i England som ønsket ham, men jeg trodde ikke han ville velge United ettersom de allerede hadde Robin van Persie og Wayne Rooney, sier Jardim før hans Monaco skal møte Arsenal i åttedelsfinalen i Champions League.

Og legger til: 

– Kanskje det var en tabbe av ham å dra til United. De trengte ham sannsynligvis ikke. Det ville vært mer naturlig om han dro til Chelsea, Manchester City eller Liverpool. Kanskje til og med Real Madrid. Men dette er min mening og det er ikke jeg som skal ta avgjørelsene i denne saken, konkluderer Jardim

Falcao har slitt med å finne seg skikkelig tilrette i Manchester United-trøyen og var ubenyttet reserve i 1-2-tapet mot Swansea i helgen.

Manchester United har førsterett på å kjøpe spissen, men det så langt er det lite som tyder på at Van Gaal ser det særlig hensiktsmessig å bruke over 43 millioner pund på en spiss som har kun har notert seg for fire mål denne sesongen.

Powered by Labrador CMS