– Målet er å vinne tittelen

Det sier Radamel Falcao i et eksklusivt intervju med FourFourTwo.

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere Porto- og Atletico Madrid-spissen ble hentet inn på en låneavtale fra Monaco for halvannen uke siden, med utsikter til en permanent overgang fra sommeren av.
Selv om hans nye klubb har fått en svak start på sesongen og står uten seier på tre forsøk i Premier League, føler den 28 år gamle colombianeren seg overbevist om at ligamesterskapet er innen rekkevidde.

Selv er Falcao nettopp tilbake etter en langtidsskade som også holdt ham utenfor sommerens VM-sluttspill. Likevel føler han seg pigg og fin og klar til å hjelpe United til suksess under Louis van Gaal.

– En stor mulighet

Radamel Falcao Signs For Manchester United On Loan From Monaco
Falcao har satt seg høye mål

– Mitt mål er å score mål og vinne titler, sier han i intervjuet med FourFourTwo.

– Målet denne sesongen er å vinne ligaen. Det er viktig for meg å hjelpe klubben og Colombia mens vi forbereder oss på spill i Copa America og neste VM i 2018.

– Premier League er den beste i verden. Det er der de beste spillerne befinner seg, og der får du anledning til å teste deg mot de beste hver eneste uke.

– Slikt er viktig for fotballspillere som meg selv. Vi er ute etter å forbedre oss, score flere mål og vinne troféer. For meg er dette en stor mulighet.

Sa nei til Real

Det var lenge antatt at Falcao ville ende opp i Real Madrid eller Manchester City. Isteden ble det altså, til de flestes store overraskelse, Manchester United. For Falcao selv føltes det imidlertid naturlig.

– Manchester United hadde jaktet på meg i noen måneder, forklarer han.

– Joda, det var også andre interesserte, som Real Madrid, men jeg ville til Manchester. Det er en fantastisk klubb med en tilsvarende  historie, og det fyller meg med håp om at jeg vil lykkes her.

– Det var øyeblikk da jeg ikke trodde at overgangen ville la seg gjøre i tide. Det var stressende. Men til slutt ordnet det seg. Og som sagt – dette er en stor mulighet for meg, særlig etter skaden.

Med LvG mot toppen

Manchester United Training and Press Conference
Van Gaal er rett mann, ifølge Falcao

Falcao er også overbevist om at Louis van Gaal er rette mann til å lede United tilbake til toppen.

– Vi så jo alle under VM at Van Gaal er en av verdens beste managere. Jeg tror han er en type menneske som forstår sine spillere og får det meste ut av dem. Det er viktig for en spiller, og for et lag, som ønsker å lykkes, sier Falcao til slutt i intervjuet.

P.S.: Torsdag ettermiddag vil Falcao bli presentert under en MUTV-sendt pressekonferanse på Old Trafford klokken 17.30, og søndag kan han få sin United-debut når Rio Ferdinand kommer på besøk med nyopprykkede QPR

Powered by Labrador CMS