– Jeg er stolt!

Det sier Radamel Falcao om det faktum at han nå er United-spiller.

Publisert Sist oppdatert

Den colombianske spissen skrev som kjent under på en sesonglang lånekontrakt på overgangsvinduets siste dag. Det skjedde stikk i strid med de fleste mediers antakelse om at han var på vei til Real Madrid.

Under en pressekonferanse foran Colombias privatlandskamp mot Brasil i Miami på fredag, røpet imidlertid Falcao at det pågikk samtaler mellom United og hans representanter i lengre tid før alle detaljer var på plass og avtalen kunne undertegnes.

– Jeg er veldig stolt over å ha kommet til Manchester United, innledet han, ifølge Daily Mail, og bekreftet foranledningen til at han nå er United-spiller: – Vi var i samtaler med klubben i noen måneder, og til slutt, på overgangsvinduets siste dag, kom vi frem til en avtale med Monaco.

Faktisk skjedde det hele på overtid, for klokken var blitt 02.30 natt til tirsdag før Falcao omsider kunne puste ut og kalle seg selv United-spiller. Det var nemlig først på det tidspunkt Premier League omsider godkjente alle sakspapirene.

På spørsmål om hva han har rukket å få med seg i sin nye klubb og hvordan han ser for seg oppholdet på Old Trafford, svarte Falcao dette:

– Jeg har ikke fått anledning til å prate med spillerne ennå. De er alle sammen stjerner, men de er også fotballspillere som opptrer for laget med sikte på å oppnå felles mål. Jeg er sikker på at dette også vil danne basis for vår suksess – i likhet med slik det er for alle lag som ønsker å oppnå store ting.

Om sin nye lagkamerat Ángel Di María:

– Ángel er en fantastisk fotballspiller. Jeg elsker spillestilen hans, det gjør jeg virkelig. Jeg er veldig opprømt over å ha blitt lagkamerat med ham og del av Manchester United.

Om den alvorlige kneskaden som satte ham utenfor i seks måneder og førte til at han mistet VM:

– Jeg satte min lit til at Gud ville hjelpe meg tilbake, og jeg har jobbet veldig hardt hver eneste dag for å klare det. Nå takker jeg Gud for at det harde arbeidet betalte seg; at jeg ble i stand til å komme tilbake på normalt vis, for igjen å score mål. Jeg har et veldig avslappet forhold til dette.

– Da det ble klart at jeg måtte opereres, mottok jeg positive meldinger fra hele nasjonen. Det gjorde meg veldig lykkelig. Alt jeg ønsker nå er å gi tilbake litt av denne lykken både gjennom spill for landet mitt og for klubben min.

Powered by Labrador CMS