Føler seg i toppform

– Fysisk føler jeg meg spektakulær. Jeg spilt uten noen som helst form for problemer, sier Radamel Falcao.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av sommerens overgagnsvindus siste timer ble den columbianske stjernespissen Radamel Falcao hentet til Manchester United på lån fra Monaco, og United-supporterne kan knapt vente til 14. september for å sjå den tidligere Atletico Madrid-storscoreren debutere på Old Traffor mot Queens Park Rangers.

Selv var han ute med en korsbåndskade i ett år, og innrømmer at han var nervøs foran returen etter skaden, men at han nå føler seg i topp form.

– Jeg er så glad for å være tilbake og for at jeg har denne muligheten livet har gitt meg etter skaden. Jeg er så glad for å være i Manchester United. Jeg håper jeg scorer mange mål for dem – det er noe jeg har gjort hvor enn jeg har vær tidligere, uttalte han ifølge Daily Mail.

FALCAO: Føler seg klar for kamp.
FALCAO: Føler seg klar for kamp.

Samtidig innrømmer han at han følte seg som en debutant foran vennskapskampen mot Brasil natt til lørdag norsk tid – etter å ha vært borte fra laget så lenge.

– Som følge av skaden følte jeg meg veldig nervøs foran denne kampen, nesten som om det var min første landslagskamp. Jeg forventer at det blir noen lunde det samme når jeg debuterer for Manchester United.

Den tidligere Porto-, Atletico- og Monaco-spissen ønsker å takke for all støtten han har mottatt.

– Fysisk føler jeg meg spektakulær. Jeg har spilt uten noen som helst form for problemer. Gjennom rehabeliteringen har folk vist meg mye støtte og jeg har mottatt mange positive meldinger. Jeg ønsker å takke dem ved å gi dem så mye glede som mulig. Tiden går videre, jeg kommer i kampform, og jeg tror jeg kan vise dere at jeg fortsatt er på øverste nivå, sa han av slutningsvis.

Powered by Labrador CMS