Irritert keeper

Anders Lindegaard var glad for seier og spilletid, men irriterte seg over målet han slapp inn mot QPR.

Publisert Sist oppdatert

Som de fleste andre som er tilknyttet United, har Lindegaard sett seg lei av å slippe inn det første målet i kamper. Det har skjedd 13 av 20 kamper denne sesongen.

– Det er en uvane, men samtidig er det god vane at vi klarer å snu det til vår fordel. Men vi klarte ikke det forrige helg mot Norwich. Det er noe vi må se nøyere på, være sterkere og score på sjansene våre, sier Lindegaard til ManUtd.com.

– Vi burde ikke sluppet inn mål mot QPR. Det var veldig skuffende, men vi må være glad for de tre poengene, selv om vi kanskje burde scoret flere.

Lindegaard forteller at han etter kampen spurte en av lagkameratene hvordan målet påvirket dem, og han fikk til svar at det fungerte som en oppvekker.

– Det var veldig viktig at vi vant, slik at vi kunne legge press på Chelsea og Manchester City, som møter hverandre søndag. Det blir en interessant kamp å følge med en god følelse i magen etter seieren vår, sier han og er ikke i tvil om hvem United kan takke for 3-1-seieren mot QPR:

– Anderson kom inn og endret kampen. Han er en av verdens beste spillere til å løpe med ballen, sentre den videre og holde seg i bevegelse. Han viste det på lørdag og han er en strålende spiller, sier Lindegaard.

Powered by Labrador CMS