Skryter av prestasjonen

Sir Alex Ferguson var fornøyd med det meste bortsett fra effektiviteten mot QPR, og er glad for at det ser ut til å lysne på skadefronten.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United tok søndag sesongens sjette borteseier på åtte forsøk da QPR ble beseiret 2-0 på Loftus Road. United hadde nok sjanser til å score både to og tre mål til, og Sir Alex Ferguson var fornøyd med United-spillernes opptreden mot London-laget. Han tok seg også tid til å skryte av målscorer Michael Carrick, som leverte nok en god kamp på Uniteds midtbane, og midtbanepartner Phil Jones.

– Jeg synes det var en god prestasjon, men jeg synes vi sløste med sjansene våre, fortalte Fergie etter kampslutt.

– Vi burde egentlig ha avgjort kampen i løpet av den første halvtimen, men keeperen deres hadde to fantastiske redninger. Vi bommet på et par veldig gode sjanser. Men alt i alt var det en veldig god prestasjon.

– Carricks mål avgjør kampen, og han gjorde det fantastisk bra. Han skal egentlig oppholde seg midt på banen, så det er mulig jeg må gi ham en bot! Michael har vært på topp den siste tiden, jeg er virkelig fornøyd med hvordan han presterer, og han ga oss kontroll på midtbanen sammen med Phil Jones.

– Phil er bare 19 år, men han har et vanvittig potensial og har enorm energi. Du så det idag, han er opp og ned i banen og gjør fantastiske løp fra sin midtbaneposisjon. Han kunne scoret to eller tre idag, han hadde en i stolpen og en som keeperen reddet flott. Energien hans er virkelig viktig for laget for øyeblikket.

Bedring på skadefronten

United har den siste tiden hatt nærmest et helt fotballag ute med skade. På benken mot QPR satt imidlertid både Dimitar Berbatov og Javier Hernandez, som nå begge er klare for spill igjen. Sistnevnte kom også inn de siste minuttene på Loftus Road. Ferguson er glad for å ha de to spissene tilbake, og ser lys i enden av skadetunnelen.

– Det er blitt litt bedre på skadefronten. Det er fint å ha tilbake disse to spillerne, og Rafael er i trening. Men det er mulig han trenger en reservelagskamp.

– Vi ville selvsagt ønsket å ha Anderson og Cleverley tilbake, og et par andre, men alt i alt er vi fornøyde med hva vi har for øyeblikket, fortalte en fornøyd manager.

Fornøyd med reaksjonen etter CL-exiten

Sir Alex brukte etter seieren som førte United til topps på tabellen også noen sekunder på å snakke om forrige ukes Champions League-avskjed, og mente spillerene har vist en fin reaksjon etter skuffelsen i Basel.

– Vi er ikke immune mot å tape en kamp, men selvsagt ønsker vi ikke å tape de store kampene – det må sies.

– Men, slik det ligger i klubbens natur, har tapet gått inn i historiebøkene som en av mange dager i klubbens historie, og vi kommer oss videre. Vi sitter ikke og klager over det. Vi gjør noe med det, og jeg mener det er hva spillerne har gjort.

Kilder: ManUtd.com, Sky Sports.

Powered by Labrador CMS