Ferguson varsler endringer

Sir Alex Ferguson vil bruke hele troppen i resten av kampene i desember.

Publisert Sist oppdatert

Det travle juleprogrammet er rett rundt hjørnet for Manchester United, og den neste tiden skal United spille fire kamper i løpet av tretten dager. Ferguson forteller til ManUtd.com at han, ikke overraskende, vil rullere mye for å holde spillerne i form.

– I desember spiller vi ofte åtte eller ni kamper, og med kamp på Boxing Day og nyttårsaften blir det en hektisk periode. Det er da det er viktig å ha en bred og god tropp, sier Ferguson.

På søndag starter juleprogrammet for fullt med bortekamp mot QPR. United-manageren sier at flere av spillerne som slo Wolverhampton 4-1 på lørdag kan bli plassert på benken gjester London-laget for første gang på 15 år. Skotten ser frem til å returnere til en stadion han mener det alltid er god atmosfære på.

– Jeg husker at supporterne våre alltid fikk ha en hel kortside og litt av svingen for seg selv. Det elsket de naturligvis og de ga oss enorm støtte. På Loftus Road føler fansen at de nærmest er på banen, så vi har hatt mange gode kvelder der, sier han.

Kampen mot QPR starter 13.00 søndag og vises på TV PL1.

Powered by Labrador CMS