PREVIEW: United – WBA

Les om skader, form, dommeren og mer før lørdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Kampen spilles lørdag klokka 16, som vanlig på TV2 Sport Premium.

Skadene:

Profil Valencia
Antonio Valencia.

Uniteds skader:

Luke Shaw er langtidsskadet. Antonio Valencia er også ute, og Morgan Schneiderlin har vært syk. Han var med på fredagens trening, men det er vel da tvilsomt om han starter lørdag. I tillegg er Matteo Darmian suspendert, etter fem gule kort.

På fredagens pressekonferanse ble ikke Paddy McNair nevnt, men det er vel uansett tvilsomt om han er aktuell fra start.

United i forrige kamp: De Gea – Young, Smalling, Blind, Rojo – Carrick, Schweinsteiger – Mata, Rooney, Lingard – Martial

WBAs skader:

WBA-manager Tony Pulis sa på sin pressekonferanse at 1-2 spillere er usikre, men nektet å fortelle hvem. Det er imidlertid sikkert at tidligere United-keeper, Ben Foster, fortsatt er ute etter sin langtidsskade.

WBA i forrige kamp: Myhill – Dawson, McAuley, Evans, Brunt – Sessegnon, Yacob, Fletcher, McLean – Berahino, Rondon

<> at Aon Training Complex on August 5, 2015 in Manchester, England.
Louis van Gaal.

Pressekonferansen:

Her kan du lese hva Louis van Gaal sa på fredagens pressekonferanse.

Formen:

United har ikke tapt noen av sine seks kamper etter bortetapet mot Arsenal i starten av oktober, men det er verdt å merke seg at kun to av de seks kampene er vunnet. I løpet av de ni timene med fotball etter Arsenal-kampen har United også bare sluppet inn ett eneste mål.

WBA tapte hjemme mot Leicester sist, men vant 1-0 borte mot Norwich og 1-0 hjemme mot Sunderland i de to foregående kampene. De har også imponert borte så langt. Fem bortekamper er spilt i Premier League, og det har gitt 10 av 15 mulige poeng. De har dermed tatt over dobbelt så mye poeng borte som hjemme så langt.

Hva står på spill:

United ligger på 4. plass – fire poeng bak ligaleder City. En seier er viktig for å holde følge på toppen av tabellen i en runde hvor City har en overkommelig kamp borte mot Aston Villa. Tottenham eller Arsenal vil imidlertid miste poeng, da de møtes i denne runden.

Burnley v Arsenal - Premier League
Mike Dean.

WBA har, med sine 14 poeng, hele sju poeng å gå på ned til nedrykkstreken, men kan avansere opp på øvre halvdel av tabellen med seier.

Dommer:

Mike Dean dømmer kampen. Han dømte også i Uniteds 1-0-seier borte mot Aston Villa i 2. serierunde. Forrige sesong dømte han både hjemme- og bortekampen mot Arsenal, og bortekampen mot Chelsea.

Statistikk og diskusjon:

Klikk her for å lese enda mer om kampen, se videoer og følge diskusjonen om kampen.

“ Jeg syns ikke Martial var så elendig mot CSKA. Han hadde en av sine svakere kamper i Unitedtrøya, helt klart. Men han prøver i det minste på noe. ”

Ivanisevic i United-forumet (trykk for å lese mer)

Scoringsvarsel:

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.

Powered by Labrador CMS