PREVIEW: United – Stoke

Får de fire strake seirer når Stoke gjester Old Trafford søndag?

Publisert

Det har ikke gått mer enn tre dager siden forrige kamp. Zorya Luhansk ble med et nødskrik beseiret 1-0 på Old Trafford i Europa League.

Søndag ettermiddag venter Stoke på Old Trafford i Premier League.

José Mourinho tapte nylig tre kamper på rad. Nå har han slått tilbake, og United kan med seier sikre sin fjerde triumf på rad.

Manchester Unitedcar5

Marouane Fellaini, Timothy Fosu-Mensah og Marcos Rojo fikk alle sjansen fra start da Zorya ble slått 1-0 på Old Trafford lørdag. Ander Herrera, Antonio Valencia og Daley Blind fikk hvile.

Mens rødtrøyene står med tre poeng på to kamper i Europa League, ligger de på sjetteplass i Premier League. Bak blant andre Everton og Liverpool. Det er ikke godt nok for et Manchester United-lag under José Mourinho.

Heldigvis er sesongen lang, og bare en brøkdel av sesongen er spilt ennå. Bare seier er godt nok når Stoke kommer på besøk søndag.

På skadefronten ser det også langt lysere ut for Manchester Uniteds del. Henrikh Mkhitaryan er tilbake fra skade, og Luke Shaw har fått ristet av seg både sykdomsplager og skade. I tillegg var Anthony Martial tilbake i troppen mot Zorya torsdag. Med andre ord er det bare Phil Jones som er skadet for United om dagen. Han blir ute med kneskade i minst noen uker til.

car8

The Guardian tror at Marcus Rashford, Juan Mata og Lingard starter bak Ibrahimovic, mens Martial og Rooney må starte nok en kamp på benken.

Daley Blind håper at rødtrøyene får benyttet seg av hodestyrken i laget.

– Vi har mye høyde i laget, som jo er en trussel, og jeg var veldig fornøyd med innleggene mine forrige helg. Spillerne var der for å heade i mål også, så det var en god følelse å være involverte i tre av fire mål. Jeg tror vi kan score mange flere mål på dødballer.

Stoke

Søndagens gjester har mildt sagt ikke hatt noen drømmestart på sesongen. Etter seks spilte kamper står de rødhvite med to poeng. Bare Sunderland – på bunn – har færre.

Laget sliter med å produsere mål, og ingen av spillerne deres har scoret mer enn ett mål i ligaen så langt. totalt fire mål på seks kamper sier litt om ståa hos The Potters om dagen.

Manchester United v Stoke City - Premier League

Skader sliter de med også om dagen. Jonathan Walters og Joe Allen er usikre med henholdvis hver sin ankel- og hamstringskade, mens både målvakt Jack Butland, Ibrahim Afellay og Stephen Ireland er ute i en lengre periode med sine skader.

Stoke-sjef Mark Hughes vet hvem de må se opp for når de gjester Old Trafford.

– Ibrahimovic er en enestående spiller som går mot veis ende i karrieren, uten at det ser ut til at han har mistet noen ferdigheter, sier Mark Hughes.

The Guardian tror Mark Hughes former følgende mannskap: Given; Pieters, Martins Indi, Shawcross, Johnson; Whelan, Cameron; Arnautovic, Allen, Shaqiri; Bony.

Dommeren

bobby madley
bobby madley

Én av de mindre kjente Premier League-dommerne, Bobby Madley, har fått oppgaven å dømme United – Stoke, sammen med assistentene M. Perry, E. Smart og fjerdedommer M. Jones.

Det blir tredje gang Madley dømmer United.

Han dømte først United da de slo Watford 2-1 i november 2015, og sist gang da de slo Shrewsbury 3-0 på bortebane i februar i år. Til sammen har han på de to kampene delt ut fem kort.

Madley dømte sin første Premier League-kamp i april 2013, og har siden 2014/2015-sesongen vært mer eller mindre fast PL-dommer.

Statistikk og diskusjon:

Kampen diskuteres selvsagt allerede på unitedforumet.no, forumet vårt. Ta en titt og bli med i diskusjonen der du også.

Scoringsvarsel:

Vi har det beste og billigste, og sender rett til din telefon hvis du ikke får sett kampen selv eller er villig til å støtte Supporterklubben med noen få kroner i hver kamp. Meld deg på her.

TV-sending:

Kampen sendes på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium i Norge, 6’eren i Danmark og Viaplay.se og Viasat Sport Premium i Sverige.

Får du ikke sett den på noen av disse stedene, kan du selvfølgelig også følge den direkte her på United.no

Powered by Labrador CMS