– Det er vanskeligere for oss å spille uten supportere

Ole Gunnar Solskjær innrømmer på tirsdagens pressekonferanse at det blir annerledes å spille uten supportere på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kveld spiller United en ny viktig kamp. Denne gangen mot Sheffield United. Premier Leagues store overraskelseslag denne sesongen er bare to poeng bak Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

Nordmannen er sikker på at United vil møte et heltent motstanderlag etter at Sheffield United tapte 3-0 mot Newcastle på søndag.

– Jeg vet at Chris Wilder har laget tent før denne kampen. Jeg er sikker på at han har utfordret spillerne til å prestere slik de har gjort hele sesongen når de kommer til Old Trafford.

Dean Henderson kan naturlig nok ikke spille mot klubben han er utlånt fra. I tillegg fikk John Egan rødt kort i kampen mot Newcastle. Det betyr at Sheffield Uniteds solide forsvar er litt svekket før kampen, men Solskjær tror ikke det har så mye å si.

– Det blir bra å spille kamp, men jeg tror ikke det er noe bedre tidspunkt å møte dem nå enn tidligere. Av og til er det vanskeligere å møte et «skadet dyr». 

ENORM JOBB: Det står stor respekt over hva Chris Wilder og Sheffield United har gjort denne sesongen.

– Vi elsker å gå ut på Old Trafford. Vi går ut der og håper at vi kan spille opp mot vårt beste.

Da United møtte onsdagens motstander tidligere i sesongen ble de rundspilt i førsteomgang. Kristiansunderen mener laget hele tiden utvikler seg og at de har blitt bedre siden den gang.

– Jeg føler vi utvikler oss hele tiden, men hvor mye er vanskelig å si. Vi spilte mot et vanskelig lag på en vanskelig bane. De spilte eksepsjonelt bra og vi var bra i kun en periode på 20 minutter.

United skal for første gang spille en betydningsfull kamp for et tomt Old Trafford. Det er både fordeler og ulemper med det.

– Det er annerledes og det er annerledes mentalt for spillerne. Det kan gjøre at noen spillerne slapper av litt mer.

– For oss trenere betyr det at det blir lettere å gi beskjeder, men samtidig så hører motstanderne hva vi sier så det er helt klart annerledes. 

– Vi vil savne supportene våre fordi frem til i dag har jeg ikke hørt noen supportere være så støttende som våres. Det er vanskeligere for oss å spille på Old Trafford uten fans fordi supporterne våre er så entusiastiske.

Les også denne saken fra pressekonferansen: – David er fortsatt verdens beste

Powered by Labrador CMS