Ingen nye skader

På fredagens pressekonferanse opplyste United-manageren at spillerne hans kom seg skadefrie gjennom ukens Portugal-utflukt.

Publisert Sist oppdatert

Det betyr at han, bortsett fra Nemanja Vidic, Rafael da Silva, Danny Welbeck og Tom Cleverley, kan plukke ut søndagens lag fra aller øverste hylle.

– Først og fremst har vi en tilnærmet skadefri tropp til søndagens kamp. Det er et oppgjør vi naturlig nok ser frem til og som helt sikkert kommer til å bli fantastisk, innledet han.

– I de siste syv årene har møtene med Chelsea bestandig vært tette og jevne. Som regel skiller det bare ett mål mellom oss, og jeg tror nok at det blir like jevnt denne gangen også.

– At Chelsea vil være med helt oppe i toppen også når sesongen er over, det er det ingen tvil om, la han til.

Hodepine

Angående laguttaket foran søndagens kamp, innrømmet Sir Alex at han får vondt i hodet bare av å tenke på det.

– Ja, de gir meg hodepine alle sammen. Darren Fletcher, Ji-sung Park, Antonio Valencia…

– Den eneste grunnen til at de ikke har vært mer involvert er at laget har fungert så godt. Det fikk meg til å bestemme meg for å ikke gjøre noen endringer. Men nå har vi kommet til det stadiet i sesongen da vi har bruk for hele stallen – Champions League, Carling Cup, og så videre.

Welbeck (nesten) klar igjen

– Ja, Danny Welbeck er tilbake i trening, så han kan fort være aktuell til neste helg (Stoke på Britannia), sa Sir Alex til slutt, før han gikk over til å prate om været, Chelseas nye manager Boas-Villas og annet. Denne delen av pressekonferansen er imidlertid (som vanlig) sperret fra offentliggjøring inntil senere på dagen.

Powered by Labrador CMS