– Spille i Kina? Jeg?

Rio Ferdinand satt sammen med sin sjef, Sir Alex, på dagens pressekonferanse i Shanghai.

Publisert Sist oppdatert

Der røpet han blant annet at han er mektig imponert over Shinji Kagawa, at han neppe noen gang vil la seg friste til å avslutte karrieren i Kina og – at han ser frem til onsdagens møte med Nicholas Anelka og Didier Drogba.

– Vi gleder oss til å møte Shanghai (Shenhua). Det blir en stor anledning for begge klubbene. Shanghai får en pekepinn på hvordan de ligger an, mens vi har hovedfokus på å komme oss helskinnet igjennom oppgjøret og samtidig forbedre den fysiske formen ytterligere. Det er stor interesse på grunn av Anelka og Drogba, men for oss blir dette å betrakte som en hvilken som helst kamp, sa Uniteds nummer 5.

– Fantastiske Shinji

På spørsmål om hvilket inntrykk han sitter med nå, etter et par uker der han har fått oppleve sin nye lagkamerat Shinji Kawaga på nært hold, svarte Rio:

– Jeg er veldig, veldig imponert. Jeg har sett ham i aksjon på tv tidligere i spill for Dortmund, samt noen klipp på YouTube. Han er en fantastisk fotballspiller. Han er kvikk, han er på hugget, han har et glimrende overblikk, og han kan bruke begge beina. Jeg gleder meg til å komme igang med sesongen og spille sammen med ham. Han har vært en av Tysklands aller beste spillere de siste par årene, og jeg tror at han tar formen derfra med seg til Manchester. Jeg tror han blir en fantastisk tilvekst.

Hva med fremtiden – kan du se deg selv spille i Kina?

– I min alder tar man en dag om gangen. Det eneste jeg er interessert i er å spille for Manchester United. Det er der jeg trives. Jeg er åpenbart veldig lykkelig og akter ikke å flytte noesteds hen, sa Rio til slutt.

Powered by Labrador CMS