Rangnick

Fem mann ute med skade før Norwich

Publisert Sist oppdatert

Ralf Rangnick må klare seg uten fem av sine spillere når hans United tar imot Norwich på Old Trafford lørdag ettermiddag. Det avslører tyskeren på sin pressekonferanse før kampen.

Ifølge tyskeren må United-supporterne også belage seg på at enkelte av dem kommer til å være ute også i tiden fremover.

– Fem av spillerne kommer fortsatt til å mangle i morgen og noen av dem kommer antakeligvis ikke til å være med i de kommende kampene heller. Du har Fred og Scott (McTominay), begynner Rangnick.

– «Rapha» Varane kommer til å mangle. Luke Shaw fikk skruene fjernet fra beinet sitt. Og så har du Edinson Cavani. Det er de fem.

Manchester United v Manchester City - Premier League
MÅTTE FJERNE SKRUER: Luke Shaw fikk satt inn skruer i beinet etter beinbruddet i 2015. Disse skal ha skapt plager for backen gjennom sesongen.

Det var allerede varslet at Shaw ville være ute en stund, ettersom han har operert ut skruene han fikk satt inn etter skrekkskaden han pådro seg i en Champions League-kamp mot PSV i 2015.

Siden har det kommet meldinger om at backen vil bruke lengre tid enn først antatt på å komme seg etter operasjonen. Dette bekrefter Rangnick.

– Det ser ut som at han vil være ute i fire uker til, for ikke å si fem uker. Det blir nok vanskelig for ham å være tilbake i løpet av de resterende kampene.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS