rashsancho

– Håper vi får se det samme med Rashford de neste ukene

Publisert Sist oppdatert

Jadon Sancho har vært kanskje det aller største lyspunktet i Uniteds 1-1-periode de siste tre kampene. Han har skapt en rekke sjanser, og ble også belønnet med scoring mot Southampton – servert av Marcus Rashford.

Ralf Rangnick håper nå at United-supporterne vil få se samme utvikling hos Marcus Rashford i de neste kampene.

– Jeg har jo kjent Jadon siden han var 17 år. Jeg kontaktet ham og agenten hans da han fortsatt spilte i England. Jeg forsøkte å overbevise ham om å komme til Leipzig, men han gikk i stedet til Dortmund den gangen.

– Det ble en fantastisk tid for ham der. Han utviklet seg til en av ligaens – om ikke en av Europas beste kantspillere.

– Så ble det en stor overgang for ham som 20-åring å reise til United. Det var et stort steg, og da er det normalt at ting tar litt tid.

rashsancj
MER AV DETTE, BITTE: Er nok det Ralf Rangnick håper på fra Sancho og Rashford. Lørdag sørget duoen nemlig for 1-0-målet mot Southampton.

– Jeg mener imidlertid at den fotballen vi ønsker å spille passer perfekt for hans styrker fra venstresiden. Nå forsøker jeg å støtte ham, og å få ham til å være like offensiv i denne ligaen.

– Det samme gjelder imidlertid også de andre spillerne. Det samme vil forhåpentligvis skje med Marcus Rashford de neste ukene. Han har jo også gjort det bra de siste ukene.

– Det er dette det handler om: Å få mest mulig ut av spillerne ved å la dem spille i sine beste posisjoner.  I United handler det også om å hjelpe dem med å håndtere presset, som for Jadons del jo er noe helt annerledes enn da han kom til Dortmund, sa Rangnick mandag.

Mer fra pressekonferansen:

RANGNICK: – Ja, jeg vet hva som må til for United

SKADENE: Én stjerne tilbake, én fortsatt ute

Powered by Labrador CMS