Norge-besøk: – Veldig morsomt!

Manchester United kommer til Oslo for å spille mot Vålerenga i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Gled dere, kjære United-fans.

Onsdag ettermiddag bekreftet Manchester United at førstelaget kommer til Oslo for å spille mot Vålerenga i sommer.

Kampen spilles på Ullevaal stadion søndag 30. juli. Avspark er kl. 19.00.

– Dette er strålende for begge lag. Det er fem år siden United var her forrige gang, da det ble 0-0. Det er en del av oppkjøringen, så de reiser først til USA, så kommer de hit og møter Vålerenga som er midt i sesongen. Veldig morsomt at mine to tidligere klubber møtes igjen, sa Ronny Johnsen på pressekonferansen.

BILLETTER: Medlemmer av Supporterklubben kan forhåndskjøpe billetter!

Deila imponert over Zlatan

Vålerenga-trener Ronny Deila var også til stede. I et lengre intervju med United.no snakker Deila om sine forventninger til kampen og hva han tenker om José Mourinho.

– Jeg tenker at det er første sesongen til Mourinho i United, og det er noe uforløst, men at han begynner å få en trygg defensiv og gode resultater. Det er mye å gå på, ved å skape mer. Jeg tror United har en spennende fremtid etter den første sesongen, sa Deila på spørsmål fra United.no på pressekonferansen.

Hans Vålerenga skal dermed måle krefter med spillere som Paul Pogba, Anthony Martial og Marcus Rashford. En som ikke blir å se, er dessverre korsbåndsskadde Zlatan Ibrahimovic.

– Det er umulig å ikke være imponert over Zlatan. Det han har prestert er fantastisk. Det er bare synd at han ble skadet, sa Deila, som også nevnte Rashford og Martial som unge og kvikke spillere.

Se pressekonferansen i sin helhet fra 17:20 i videoklippet nedenfor:

Daglig leder: – Fin gest til medlemmene

– Supporterklubben gleder seg selvsagt til storfint besøk i Oslo 30. juli. At United velger å legge en av sesongens siste treningskamper til Oslo er en fin gest til alle våre 42.000 medlemmer. Kampen vil være et høydepunkt, men Supporterklubben planlegger også flere aktiviteter og supportertreff i Oslo samme helg, sier daglig leder i Supporterklubben, Bernt Hjørnevik til United.no.

GLEDER SEG: Daglig leder i Supporterklubben, Bernt Hjørnevik (t.h.), sammen med TV 2s Harald Bredeli (t.v.) og Øyvind Alsaker. FOTO: JØRGEN RANGNES

Stjernene kommer

United reiser først til USA i sommer, mens kampen mot Vålerenga finner sted like etter at laget returnerer til Europa. Siden det ikke er noen store internasjonale mesterskap i sommer er det også all grunn til å tro at alle stjernene (som er skadefrie) kommer til Norge.

Det betyr altså at de som tar turen får se en kombinasjon av Paul Pogba og de nåværende spillerne, samt eventuelle nye stjernekjøp som er klare før 30. juli.

Programmet

  • 15. juli: LA Galaxy – Stubhub Centre i Los Angeles.
  • 17. juli: Real Salt Lake – Rio Tinto Stadium i Utah.
  • 20. juli: Manchester City* – stadion ikke bekreftet.
  • 23. juli: Real Madrid* – Levi’s Stadium i Santa Clara.
  • 26. juli: Barcelona* – FedEx Field i Washington DC.
  • 30. juli: Vålerenga – Ullevaal stadion i Oslo

* International Champions Cup

Powered by Labrador CMS