– Stor sjanse for at dere får revansje

– Vi er jo omtrent som Brann, sier norsk Wolverhampton-fan.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United spiller hjemme mot Wolverhampton i den første kampen etter den altfor tidlige exiten fra Champions League.

Og skal vi tro ulvenes norske supporterleder, Svein Solberg, så er det en stor sjanse for at vi får med oss de tre poengene.

– Wolverhampton er omtrent som Brann, det andre laget jeg holder med. Hvis de møter et lag som må vinne, så vinner som regel det laget som må vinne. Sånn er Wolverhampton også.

– Så når Wolverhampton nå møter et revansjesugent United, så er det stor sjanse for at Old Trafford får den revansjen, sier Solberg.

Har variert

Wolverhampton åpnet sesongen med 2-1-seier borte mot Blackburn, og fulgte opp med 2-0-seier hjemme mot Fulham.

Så gikk det tråere.

Laget tok bare to av de neste 24 mulige poengene, men står nå med to seirer på de siste fire. Det er imidlertid verdt seg å merke at begge er kommet på hjemmebane.

Etter bortseieren mot Blackburn i første serierunde, står ulvene nemlig bare med én uavgjort og fire tap på bortebane.

– Manager Mick McCarthy sa torsdag at vi måtte ha troen, og ja, man vet jo aldri. United har ikke vært så gode i det siste. Jeg tror likevel ikke at vi vinner. Vi kan oppleve at det blir jevnt en stund. Så spørs det når målene til United eventuelt kommer. Kommer det tidlig, er det nok takk og farvel. Klarer vi å stå imot en stund, så kan det bli moro.

– Skal jeg tippe så får jeg tippe som en supporter, med hjertet, og da blir det 1-1, sier han glisende.

– Se opp for Fletcher

Ifølge Solberg er det ingen nye spillere som har bemerket seg hos Wolverhampton denne sesongen. Så langt har det vært en sesong på det jevne. Han nevner imidlertid Steven Fletcher (bldet), som scoret begge målene da Sunderland ble slått sist, som en spiller verdt å følge med på.

Fletcher har slitt med skade, men scoret mål i alle de tre kampene han har fullført i Premier League denne sesongen.

– Keeper Wayne Hennessey har også levert noen fantastiske redninger, selv om det også kan være noen barnesykdommer med ham. De som så Norge borte mot Wales skjønner hva jeg mener.

– Hva er målet denne sesongen?

– Det handler om å etablere oss videre i Premier League. Det er tredje sesongen vår her nå, og det er store planer om å utvide stadion. Skjer det vil Molineux ta 44.000 tilskuere, men alt står og faller med at man holder seg i Premier League.

– Forhåpentligvis, på sikt, så kan vi gjøre som Fulham og Stoke, og komme oss inn på øvre halvdel.

Snaut 200

Wolverhamptons norske supporterklubb har for øvrig 170 medlemmer, og har som mål å gi ut medlemsblad et par ganger i sesongen. Akkurat det handler om tid og økonomi. Nettsiden oppdateres imidlertid daglig og medlemmene er ganske så aktive. Det er lett å skjønne når 40 av de snaut 200 medlemmene er med på tur når det arrangeres.

Vil du lese mer om Wolverhampton og den norske fanklubben, kan du sjekke vikingwolves.com.

Powered by Labrador CMS