Nok en uavgjort i Manchester-derbyet – Pellistri scoret igjen

Dagen etter at seniorlagene spilte uavgjort gjorde U23-lagene det samme. Manchester City toppet tabellen før kampen, men med seier ville United hatt like mange poeng.

Det endte til slutt 2-2, men United spilte med én mann mer i 60 minutter. Facundo Pellistri og Ethan Galbraith scoret Uniteds mål.

Innholdsrik åpning

Manchester City tok ledelsen tidlig i dette oppgjøret. Bernabe fikk alt for mye rom og plass på venstrekanten, og trillet til McAtee som hadde ingen problemer med å sende gjestene i føringen.

United skulle heldigvis svare raskt. Hannbial Mejbri ble taklet inne i 16-meteren og dommeren pekte på straffemerket. Derifra var Ethan Galbraith sikker og utligningen var et faktum. Det skjedde mer på de første ti minuttene i denne kampen enn det gjorde i lørdagens derby mellom seniorlagene.

Bortelaget var skikkelig røffe i spillestilen og Mejbri ble lagt i bakken seks ganger i løpet av de første 20 minuttene. Da var det ingen overraskelse at dommer til slutt måtte ta affære.

Ethan Galbraith ble taklet av Bernabe og dommeren viste City-spilleren det røde kortet. Et helt riktig et sådan. United skulle dermed spille den siste timen med én mann mer.

SCORET: Ethan Galbraith.

Pellistri-mål

Facundo Pellistri har scoret i to U23-kamper på rad, og søndag ettermiddag scoret han igjen. United spilte seg nydelig fri på høyresiden og Ethan Laird fikk all mulig tid i verden til å prikke innlegget. Foran mål gjorde Pellistri ingen feil og United hadde snudd kampen!

Det var det siste som skjedde av betydning i en innholdsrik førsteomgang. City var det førende laget innledningsvis, men United tok mer og mer over. Etter at bortelaget fikk Bernabe utvist var det enveiskjøring.

I FORM: Facundo Pellistri.

Skuffende andreomgang

Til tross for overtaket måtte United kapitulere ti minutter etter hvilen. Paul Woolston bommet på en corner, og Harwood-Bellis satte inn utligningen fra fem meter.

De neste minuttene skjedde det ikke mye. Det gikk ikke an å se at United var én mann mer. City var med i kampen og skapte en del muligheter.

Det var faktisk bortelaget som var nærmest seieren, men det endte til slutt med poengdeling mot serielederen.

U23: Manchester United 2-2 (2-1) Manchester City