Portugal sjekker CQ

Carlos Queiroz er en ettertraktet mann om dagen. Tidligere i måneden kom det frem at han er kandidat til managerjobben i Lyon, og nå, etter Chelseas ansettelse av Luis Felipe Scolari, har også det portugisiske forbundet kastet seg inn i kampen.

Publisert Sist oppdatert

Queiroz har tidligere hatt stor suksess for det portugisiske U20-landslaget, som han førte til VM-triumf både i 1989 og 1991.

Det var også under hans ledelse at spillere som Luis Figo, Fernando Couto, Rui Costa, Joao Pinto og Jorge Costa, vokste ut av ungdomsårene og etter hvert etablerte seg som stjerner på verdens fotballhimmel.

Toppledelsen i portugisisk fotball har aldri glemt Queiroz' bidrag til utvikling av landets yngre spillere, og har i de senere årene heller ikke kunnet unngå å la seg imponere av suksessen han har hatt som assistent for Sir Alex Ferguson på Old Trafford.

Med stadig flere portugisisktalende spillere på Carrington, har den Mozambique-fødte 55-åringen blitt en stadig viktigere figur innad i klubben, og det vil bli å anse som et hardt slag for Sir Alex og Manchester United dersom Queiroz skulle falle for fristelsen til å forlate Manchester.

Kilde: MEN

Powered by Labrador CMS