Bebé overrasket

Nysigneringen er både overrasket og fornøyd med å bli registrert for Champions League-spill.

Publisert Sist oppdatert

Portugiseren, som overraskende ble hentet av Manchester United i sommer, har etter signeringen til tider blitt latterliggjort av media med påstander om at han ikke engang er god nok for reservelaget og han har til og med blitt nevnt på lister over sommerens dårligste kjøp.

Kritikerne fikk ytteligere vann på mølla da det ble rapportert at Bebé ikke var registrert i Uniteds Champions League-tropp. Disse rapportene ble derimot benektet igår, da det ble klart at utelatelsen av Bebé var et resultat av at UEFA hadde glemt å føre navnet hans opp på lista. Denne feilen er nå rettet, og Bebé er klar for Champions League-spill i høst.

– Jeg er overrasket over å være registrert i Champions League-troppen, sier hovedpersonen selv til Sky Sports.

– Det er en drøm for meg. Jeg trodde aldri at jeg skulle greie det, men nå er jeg en lykkelig mann.

20-åringen er klar på at han vil utnytte sjansen han nå har fått.

– Jeg håper bare at jeg får tilbake selvtilliten når jeg begynner å spille kamper og score mål.

– For øyeblikket jobber jeg veldig hardt på trening hver dag. Jeg skal gjøre det beste ut av denne muligheten, og forhåpentligvis greier jeg å utnytte sjansen jeg nå har fått.

Allerede i ettermiddag kl 17.00 kan Bebé få muligheten til å spille kamp og score mål ettersom han er i Portugals U-21-tropp som møter Makedonia på hjemmebane. På fredag spilte Bebé 90 minutter mot England, og idag kan han få muligheten igjen.

Powered by Labrador CMS