På tå hev…

– Ingen må gå i fellen og tro at det blir tre enkle poeng mot Portsmouth, sier Rio Ferdinand advarende til United.no.

Publisert Sist oppdatert

United-stopperen vet alt om Pompey-manager Harry Redknapp, og nøyer seg derfor med å forholde seg nøkternt optimistisk foran oppgaven som venter han og lagkameratene på Old Trafford onsdag kveld.

"Jeg kjenner Harry fra tiden da jeg spilte under ham i West Ham, og kan bare si at han er en fantastisk trener og manager. Spør du meg, vil du få til svar at han er en av de beste i faget.

"Nå som han også har fått litt penger til disposisjon, har han klart å sveise sammen et veldig bra lag der nede. De har en fin og spennende blanding av forskjellige spillertyper."

Om kampen som venter på Old Trafford, mener Rio selvfølgelig at United har alle muligheter til å ta tre nye poeng. Likevel maner han til forsiktighet og full tenning. Uten hodet på rett plass kan det fort gå galt, mener han, for Pompey har et mannskap som er villig til å gå i krigen for sin manager.

"Spesielt på deres egen hjemmebane, er det bestandig tøft å møte dem; ja, det er en av sesongens vanskeligste kamper for oss. Men det blir ikke enkelt på Old Trafford heller. De er i bra form, så vi må være på tå hev om vi skal klare å gå seirende ut av oppgjøret," sier en innbitt Rio til United.no.

Powered by Labrador CMS